Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Πέλλας


«Υπογράψαμε την Παρασκευή 22  Μαρτίου 2019 σύμβαση εκτέλεσης έργου για ασφαλτόστρωση δρόμων σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες του δήμου Πέλλας. Με συνεχή δουλειά, πιστοί στις δεσμεύσεις μας και με σωστή ιεράρχηση των αναγκών συνεχίζουμε τα έργα αναμόρφωσης και συντήρησης οδών με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του δήμου και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του. Η ασφαλτόστρωση των οδών εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα έργων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά δρόμους που έχουν καταστραφεί από τις αλλεπάλληλες εκσκαφές για διέλευση δικτύων κοινής ωφελείας ή από άλλες αιτίες» δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Πέλλας κ.  Γρηγόρη Στάμκου και του εκπρόσωπου της ανάδοχης εταιρίας κ. Δημήτριου Χ. Καιρίδη.
Ο  προϋπολογισμός  της μελέτης του έργου ήταν 520.000,00 ευρώ και μετά την έκπτωση κατά τη διαγωνιστική διαδικασία διαμορφώθηκε στις 188.557,17 €, καλύπτεται από ίδιους πόρους και η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι  (6) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε μας ρε Σταμκο..έχουν διαλυθεί τ'αυτοκινητα μας τοσα χρονια και τώρα που θέλεις ψήφους κλείνεις τρύπες...
    Να μην πω και για την Δημοτικη Αστυνομία ....δεν ξέρετε τι σας γίνεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην τοπική κοινότητα Δροσερού πριν λίγους μήνες έριξαν χαλίκι σε τρυπες.τώρα γιατι πίσσα?? Στο κοιμητήριο του χωριού τα χόρτα 2 μέτρα να φοβασε να πας να στους ανθρώπους σου να αναψεις ενα κερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.