Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έγινε η παρουσίαση της διπλής ποιητικής συλλογής «Μπλουζ»



Η διπλή ποιητική συλλογή με τίτλο «Μπλουζ» από τις εκδόσεις Ανάτυπο παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου για πρώτη φορά στο κοινό της πόλης των Γιαννιτσών, στο Café Prestige, σε μία υπέροχα θερμή και φιλική ατμόσφαιρα! H διπλή ποιητική συλλογή είναι μια ποιητική διασταύρωση και μια συνεργασία που αναπτύχθηκε εδώ και πέντε χρόνια περίπου ανάμεσα στις συντοπίτισσές μας συγγραφείς, Άντζελα Κυριακοπούλου  και  Μαρία Ποπκιώση.  Μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα ποιητική συλλογή με κοινό τίτλο: “Μπλουζ” και ξεχωριστούς υπότιτλους.  

Μπλουζ/στο μετόχι της καρδιάς/Άντζελα Κυριακοπούλου
Μπλουζ/ερωτικές αμαρυλλίδες/Μαρία Ποπκιώση

Κατά την διάρκεια της  εκδήλωσης διάβασαν ποίηση η συγγραφέας Ελένη Γκιργκινούδη,  ο ηθοποιός Αργύρης Ταφραλίδης και οι ποιήτριες Έλενα Κίσκη και Μαρία Ξανθοπούλου.  Μια διαφορετική προσέγγιση των ποιημάτων με  οπτικοποίηση που  έγινε από τους εκπ/κούς Μόιρα Τριανταφύλλου και Κάκια Παυλίδου, έδωσε χρώμα και φως στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής.  

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Βιβλίου Ν. Πέλλας και οι εκδόσεις Ανάτυπο, ενώ τον συντονισμό είχε η ποιήτρια Κάκια Παυλίδου.  Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Αικατερίνη Μαυρογονάτου και ο εκπρόσωπος των εκδόσεων Ανάτυπο, Μιχάλης Στυλιανόπουλος. Για την διπλή ποιητική συλλογή εισηγήθηκε η εκπ/κός Μόιρα Τριανταφύλλου.

Οι ποιήτριες κατάφεραν σε μια φορτισμένη από συγκίνηση ατμόσφαιρα να μας μεταφέρουν στον όμορφο κόσμο της ποίησης, με ήχους, εικόνες, λυρισμό και χρώματα.  Με την ποιητική φωνή τους μας μύησαν σε ξεχασμένα από αλλοτινούς καιρούς μονοπάτια  και μας ταξίδεψαν σε ρυθμούς «Μπλουζ».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.