Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομιλία Νασιούλα στην Νέα Υόρκη για την Μακεδονία


Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, στις 19:00 ώρα τοπική, στο Σταθάκειο κέντρο της Νέας Υόρκης, θα λάβει χώρα η ομιλία του Ιωάννη Νασιούλα για την Μακεδονία. Ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαικής Επιτροπής θα αναλύσει τις νομικές και πολιτικές πτυχές της Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα της Παμμακεδονικής Ένωσης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Κατα τα άλλα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα από όλα είναι έλληνας.
      Όχι σαν κάποιους άλλους.
      Εσένα αυτό σε πείραξε??
      Κοιτά λίγο το βιογραφικό του ,τι έχει κάνει γι αυτή την έρημη χώρα και μετα μίλα.

      Διαγραφή
    2. Εκτός από το βιογραφικό του (έχω δει και σπουδαιότερα) ακούω και τι λέει.Ενω παρουσιάζεται ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν άκουσα από αυτόν ούτε μια πρόταση για τα τεράστια προβλήματα της Θεσσαλονίκης!!!Με το μόνο που ασχολείται είναι η συμφωνία των Πρεσπών.Δήμαρχος ή υπουργός
      εξωτερικών θέλει να γίνει;

      Διαγραφή
    3. Μην τον ψηφιζεις πρωτον και δευτερον μην τον ακους..ακου τον ταχιαο και τον ζερβαγια τους καδους..και ανεφερε μας εναν υποψηφιο με τετοιο βιογραφιλπ

      Διαγραφή
    4. Τα βιογραφικά φίλε δεν κάνουν τον ηγέτη ,όπου πολλές φορές μας τα παρουσιάζουν για να κρύψουν την πραγματική αξία του ανθρώπου.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή αυτά που επισήμανα δεν είναι αληθινά; Τι θα πεί κοίτα τους άλλους;Δεν είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι;
      Αν είναι έτσι θα ψηφίζουμε μόνο καθηγητές πανεπιστημίου που έχουν φοβερά βιογραφικά!!! ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΧΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.