Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δημήτρης Γιάννου υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας


Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας. 
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
οι εκλογές του προσεχούς Μαΐου σηματοδοτούν μία νέα εποχή στα αυτοδιοικητικά πράγματα, καθώς ο «Κλεισθένης» προωθεί μία διαφορετική λογική που εδράζεται στη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων σε τοπικό επίπεδο.
Τις δύο τελευταίες δημοτικές περιόδους, ως Δήμαρχος Έδεσσας, επιδίωξα και πέτυχα τη συναίνεση των τοπικών πολιτικών δυνάμεων στο μέγιστο δυνατό βαθμό, αν και οπλίσατε με καθαρή εντολή την παράταξη, της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής! 
Η κουλτούρα συνεργασίας δεν επιβάλλεται, αλλά καλλιεργείται! Εγώ και οι συνεργάτες μου στην Δημοτική Πρωτοβουλία «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» καταφέραμε σε δύσκολες συνθήκες να λειτουργήσουμε με πνεύμα ενότητας και να συνθέσουμε απόψεις!
Βέβαια, στην Αυτοδιοίκηση δεν μιλάμε πολύ, κάνουμε έργα!
Η θητεία που εκπνέει ήταν για τον Δήμο Έδεσσας μία εξαιρετικά δημιουργική και γόνιμη περίοδος! 
Αξιοποιήσαμε όλα τα διαθέσιμα Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα!
Υλοποιήσαμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα. Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, εντάξαμε έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που θα αναμορφώσουν την ευρύτερη περιοχή και την πόλη της Έδεσσας. Έργα με καθαρά αναπτυξιακό προσανατολισμό, αλλά και έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη και τη βελτίωση της ζωής όλων μας.
Κάποια από αυτά τα έργα ξεκίνησαν να υλοποιούνται, αλλά τα σημαντικότερα δημοπρατούνται τώρα. Χρειάστηκε γνώση και εμπειρία για την ένταξη όλων αυτών των έργων, όμως τώρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να υλοποιηθούν όπως πρέπει. Με τεχνογνωσία και συνεχή παρακολούθηση. Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο και ο τόπος μας δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει πειράματα.
Όλα τα στελέχη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» και εγώ προσωπικά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε άνθρωποι των έργων!
Κάναμε έναν ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό και εξασφαλίσαμε τους πόρους για την υλοποίησή του. Αυτός ο σχεδιασμός πρέπει να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Επίσης, δουλέψαμε πολύ στην καθημερινότητα. Σκουπίδια, καθαριότητα, παιδικές χαρές, πάρκα, πεζοδρόμια. Όλα αυτά τα «μικρά» όταν είναι προσεγμένα, φέρνουν μεγάλη βελτίωση στη ζωή μας.
Τα παραδείγματα είναι πολλά.
Η επιλογή μας για ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτη μας δικαίωσε πλήρως. Είμαστε από τους πιο καθαρούς δήμους της χώρας.
Η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με led μας έχει καταστήσει πρωτοπόρους σε όλη την Ελλάδα. Ποιότητα, οικονομία και προστασία περιβάλλοντος!
Η εκμίσθωση του κέντρου των Καταρρακτών θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στις δράσεις που κάνουμε για τον τουρισμό και θα συμβάλει στην πλήρη αναμόρφωση του τουριστικού μας προϊόντος.
Όσο για τα οικονομικά του Δήμου Έδεσσας, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Μιλάνε οι αριθμοί!
Άργησα να μιλήσω για εκλογές, διότι τιμώ την ψήφο των πολιτών και θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό του Δήμου Έδεσσας μέχρι την τελευταία στιγμή της θητείας μου. Όχι με έργα βιτρίνας, ποτέ δεν κάναμε τέτοια, αλλά με δράσεις που βοηθούν τον πολίτη και στηρίζουν την τοπική αναπτυξιακή διαδικασία.
Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» είναι αρραγής και έτοιμη να ζητήσει την ψήφο των πολιτών, έχοντας ως παρακαταθήκη το αδιαμφισβήτητο έργο μας και δεδομένη την όρεξη για δουλειά όλων των στελεχών.
Έχοντας αυτή την «προίκα», εγώ και οι συνεργάτες μου, μπορούμε και σας κοιτάξουμε στα μάτια και να ζητήσουμε για άλλη μια φορά την εντολή να υπηρετήσουμε τον Δήμο Έδεσσας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια!".

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

54 comments:

  1. Γκορτσος γκορτσος γκορτσος!!!!
    Βουλευτής Μαντάς μελλοντικός υπουργός εμπορικής ναυτιλίας
    Δεν έχει πάτο το βαρέλι με αυτόν δήμαρχο μαύρο σε ότι χαλάει την αισθητική της πόλης μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδαμε τι έκανε ο ΣΟΝΤΡΑΣ και τι θα κάνουν οι άλλοι. Μόνο ο Τάκης είναι φερεγγυος και με αυτόν θα πάμε μπροστά.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΆΒΟ ΔΉΜΑΡΧΕ,ΠΡΟΧΏΡΑ ΔΥΝΑΤΑ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλό είναι να μιλάει ο καθείς για τον εαυτό του... δεν μας εκπροσωπείς και όλους...

      Διαγραφή
  3. Μπράβο αγόρι μου σε περιμέναμε πως και πως είχαμε έναν γκαιλε αν κατέβεις,αυτό σημαίνει ότι δεν φοβάσαι τον Γλύκατζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία.Με τη νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νίκη είναι δεδομένη.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάζοντας την δήλωση υποψηφιότητας δάκρυα κύλισαν απο τα μάτια μου. Χαρας θα υποθέσουν οι περισσότεροι. Οχι ομως. Δάκρυα λύπης και οργής.ο Δήμαρχος Έδεσσας παραθέτει όλα αυτά τα οποία έκανε στα 9 χρόνια ως δήμαρχος δεν παραθέτει ομως οτι δεν έκανε. Ορίστε μερικά, δεν απέσυρε την μήνυση στους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης, ηταν μέρος του διχασμου της πόλης, αφησε στην τύχη του το χειμερινό θερετρο του δημου, αφησε εναν ορεινό ογκο ανεκμεταλευτο και φυσικα χωρις καμια επέμβαση για λυση των προβληματων,δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα της κυκλοφοριας στους δρομους της πολης, υποσχέθηκε αθλητικές εγκαταστασεις σε Εδεσσα και Βεγοριτιδα. Ανικανος εισαι Τακη και εσυ και οι συνεργάτες σου. Στο καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχε είμαστε μαζί σου . Με ήθος και εντιμότητα απέναντι στον πολίτη.καλη επιτυχία.

      Διαγραφή
    2. 12::30 Εσύ ρε φίλε μεγάλη κακία έχεις μέσα σου.Λες ότι του φύγανε οι σύμβουλοι του,για δες που βρίσκονται;στην αφάνεια.Τους υπάλληλους των καταρρακτων τους έχει στο Δήμο,τα δέντρα αντικαταστάθηκαν με περισσότερα,όσο για την Εστία,ρωτα το Σταυρακιδη,Χρέη; δεν υπάρχουν,ο Δημος είναι ο ποιό καλοπληρωτης.Τι αλλο κουσούρι θα βρεις για να γκρινιάξεις.

      Διαγραφή
    3. ... δέντρα αντικαταστάθηκαν με περισσότερα....ναι αυτό ήταν το πρόβλημα στην Έδεσσα να έχουν σκιά οι άνεργοι και οι χιλιάδες τουρίστες...

      Διαγραφή
    4. Οταν τα κόβουν,γιατί τα κόβουν,όταν τα αντικαθιστούν δεν τους χρειάζεται η σκιά για να δροσιζονται οι άνεργοι λέει.Τι να πει κανείς δεν ξέρουν τι θέλουν.

      Διαγραφή
  7. Ο ΜΠΑΤΣΙΡΗΣ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ. ΞΕΧΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπατσιρης θα κανει οτι του πει ο Δημοσιογραφος που θελει να γινει Δημαρχος, αυτος τον έβγαλε στην Δημτο

      Διαγραφή
  8. Μπράβο Τάκη ! Είσαι ο μοναδικός δήμαρχος που έχει καταφέρει να σπάσει καθέ ρεκόρ στα ψέματα ! Δώσε ψέμα στον λαό ! σε αυτό έχεις πράγματι ταλέντο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε πλάκα μας κανείς ! Τα γλέντια τελείωσαν ! Αυτά που ξέρεις ξεχνατα κάναμε την μακάκια δυο φορές ! Όχι ξάνα ! ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΉΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύκολος αγώνας ειδικά με τον γλυκατζή λόγο μακεδονιας δύσκολα με Ρισαφη αν περάσει στον άλλο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλή επιτυχία άλλα βάλε νέα άτομα βαρεθήκαμε ορισμένα άτομα έλεος όχι δάσκαλο καθηγητή και μαρουλα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΕ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΥΝΑΜΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ , ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ 3 ΘΗΤΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ. ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. και τους καινούργιους να προσέξεις Γιάννου όχι μόνο για να συμπληρώσεις αυτοί που ακούγονται γύρω σου οι καινούργιοι μόνο κακό θα σου κάνουν τι κι αν είναι του κόμματος αντί να συμπληρώσεις.. θα χάσεις

      Διαγραφή
  12. στο β γυρο μονο με χ-ρυσαφη θα εχει ζορια. Με τους αλλους θα κανει περιπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6:33 ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ;ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΣΤΈΣ;ΘΈΛΟΥΝ ΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ ΧΩΡΙΟ.ΚΑΤΕΒΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9:58Αυτούς δεν τους εκλέγει ο Δήμαρχος αλλά οι δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑΚΗ ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΦΩΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΙΚΑΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ. η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ . Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑ΅ΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα φιλε... Γελασα!

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΟΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ 11:36 ΓΕΛΑΣ ΤΩΡΑ ...Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ!!!!! ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ.

      Διαγραφή
    4. και τι φως... led.. κάποιοι δεν χόρτασαν... ακόμα

      Διαγραφή
    5. 12:34 Αφού ξέρεις τόσο καλά τα οικονομικά του Δήμου,μήπως έκανες σε κάποια θέση που σε έβαλε αυτός που βρίζεις;

      Διαγραφή
    6. Φίλε ο Γιαννου αντιπρόεδρος στους καταρράκτες ήταν επί Σοντρα, συνένοχος σε όλα

      Διαγραφή
    7. Στην πληγή των καταρρακτών που αναφέρεις στη δημοτική επιχείρηση την πρώην δηλαδή ξέχασες να γράψεις ότι ο Γιάννου ήταν αντιπρόεδρος. Μετα έγινε πρόεδρος και την αποτελείωσε. Άντε γεια

      Διαγραφή
  16. Η καρέκλα ειναι γλυκιά δύσκολα να την αφήσει ο Βλαχος,κατα τα αλλά το 2014 δήλωνε οτι ήτανε η τελευταία του θητεία!!!θελει δεν θέλει όμως θα του ειναι η τριτη και φαρμακερή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τάκη να είσαι καλά, ένωσες με την στάση σου όλο το δημοτικό συμβούλιο δηλαδή τα βρήκες με τον Σώντρα. Τακη μπράβο με την στάση σου έδιωξες την μισή σου και παράταξη και έμεινες με αυτούς του Τσώτσου. Τακη ένωσες τους δημότες σου και τους έστειλες όλους στα δικαστήρια. Τακη μπράβο συνέχισες το έργο του Σώντρα που κατηγορούσες και ξεπάτωσες μέχρι και τα δένδρα. Τακη εισαι 9 χρόνια στην εξουσία και ούτε μια λαμαρινα δεν έβγαλες από το ΕΣΤΙΑ, προεκλογική σου δέσμευση, θυμάσαι. Τακη έκλεισες άρον άρον το κέντρο καταρρακτών βουλιάζοντας το πρώτα στα χρέη. Τακη έκλεισες ακόμα και το Κανναβουργειο. Τακη πανε μια βόλτα στο σταθμό και στο ξενια θα σε ξεσκίσουν τα σκυλιά. Τακη εδωσες την καθαριοτητα σε εργολαβο με υπέρογκα ποσα για να βολεύεις όποιον θέλεις. Τακουλη οχι μόνο δεν άλλαξες τίποτα αλλά διελυσες τον δήμο. Τακη ειναι ντροπή μετα απο τοσα χρόνια να ξανά θες να κάτσεις στην καρέκλα του δημαρχου, απέτυχες και θα μείνεις στην ιστορία για την αποτυχία σου τοσο εσυ οσο και οι δημοτικοί σου σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να συνεχίσω και εγώ... τόση αλαζονια αχαριστία δεν την είδαμε ούτε τις δύσκολες εποχές... ενώνει λέει... ο μοναδικός πατριώτης .... μητσο και εμείς αγαπάμε την Ελλάδα.. όχι μόνο εσύ και οι εργολάβοι σου....

      Διαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ??ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ Η ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ? ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.... ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάποια στιγμή σε αυτήν την πόλη κάποιοι θα πρέπει να μάθουν ζητούν και ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Το γιατί ας το αναρωτηθεί ο καθένας μας. ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την κατάντια της. ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την απομόνωση της. ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τις ελλείψεις. ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το ηθος που λείπει από δημοτικούς άρχοντες (όχι από όλους..). ΣΥΓΓΝΩΜΗ για πάρα πολλά... Την Κυριακή της Συγχωρήσεως ας το κάνουν... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σου εφυγε ολος ο κοσμος.Ουτε οι τσιτηρηδηδες δεν σου μεινανε στην αρνισσα τακη,Παρατησες τη βεγοριτιδα .Αντε καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσυ ζοριζμενος εισαι με την μεταγραφη!

      Διαγραφή
  21. 'Oταν περιμένεις από τον ιδιώτη να σου αναπτύξει τους καταρράκτες φύγε για διακοπές στην ταυλανδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10:30 Για τους δεινόσαυρους που λες,αν δεν ήταν αυτοί ξέρεις που θα ήταν ο Δήμος τώρα; Δεθα μπορούσε να αγοράσει ούτε στυλό,με τα χρέη που είχε κληρονομήσει απο τους δύο τωρα υποψηφίους Δήμαρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  23. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΑ Η ΜΟΝΟ ΘΕΤΡΙΝΙΛΙΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ,ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ.Ο ΣΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΧΡΈΩΣΑΝ ΤΟ ΔΉΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΜΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ;ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενας δημαρχος με μια ανίκανη παράταξη.κατεστρεψαν και καταστρεφουν οτι απεμεινε στη πολη.μιλανε για ανάπτυξη οταν ολοι οι διπλανοι νομοι πηραν τμηματα πανεπιστημιου πρωτου λιγες οι μερες.εμεις?εσεις δημαρχε που ησασταν να διεκδικήσετε εστω και ενα τμημα?ριμαζεται δρομους παρκα δεντρα γηπεδα ετσι επειδη το αποφασισατε 15 ανθρωποι.περνεται βραβεια για τα εργα που κανατε,η οδος 18 οκτωβριου εργο 2 χρονων και ριμαξε.δεντρα λεει τα αντικαθιστουν ολα εβαλαν και παραπανο.που?παντε μια βολτα εξω απο καποια μαγαζια που τους ενοχλουσαν και εξαφανιστηκαν.πλατεια με το ετσι θελω τη χαλασαμε και τα πλακακια που θα βαλουμε ιδια με του σοντρα στο πεζοδρομο.καλα θα ειναι να αποχωρησετε πλεον γιατι τοσο οραμα μας κουρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μάλλον εσύ ξεχνάς, ότι τα χρέη στη δημοτική επιχείρηση από 800 χιλιάρικα τα έφτασε δυο εκατομμύρια και 800 χιλιάρικα , ο εκκαθαριστής ακόμα τον αναζητούν στο δημοτικό συμβούλιο. Ποιον δήμο εξυγίανε, 9 χρόνια πέρασαν και δεν βρέθηκε τίποτα, πότε θα μας πει που πήγε το έλλειμμα αν υπήρχε, όταν γίνει 80 χρονών. Το μόνο που έκανε ήταν να συνεχίσει τα προγράμματα του Σωντρα με το καβανταρτσι και μετά να βγαίνει με σημαίες. Ο φωτισμός, ποιος φωτισμός βρε για πες τους δημότες για πόσα χρόνια έβαλες υποθήκη τον δήμο Εδεσσας με το δάνειο που πήρες. Ένα ένα περίμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:50 Μπερδευεις τα χιλιάρικα των νυν με τα εκατομμύρια των τεως.Εθελοτυφλείς.

      Διαγραφή
  27. Δίωξε τα βαρίδια που έχεις και θα ΠΑς ΔΕΎΤΕΡΟ ΓΎΡΟ άτομο με 3-4 συνεχόμενες θητείες στο σπίτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!
    ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πας να κοιτάξεις το προστάτη σου είναι σοβαρό

      Διαγραφή
  29. «Ο Δημήτρης Γιάννου υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας»
    Αλί αλί και τρις αλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2:32 Εσύ μάλλον δεν έχεις πάει σε αλλη πόλη.Κάνε καμιά βόλτα στις διπλανές πόλεις και μετά τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δλδ ρε τσιράκια του Γιάννου δεν σας κατλβ τι επιχείρημα είναι αυτό επειδή οι άλλες πόλεις είναι χειρότερες εμείς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το λίγο και κάτι παραπάνω?? Τη μετριότητα είναι αυτή που νομίζετε ότι απευθύνεστε σε αφελείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε παιδιά,χαλαρώστε,οι εκλογές είναι κοντά και οι δημότες θα αποφασίσουν με ποιούς θα πάνε και ποιούς θα αφήσουν.Το ξεκατίνιασμα είναι περιττό.Νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολλοί αναφέρεστε στην αισθητική.Δηλαδή τι τόσο ωραίο είχε αυτή η πόλη που το κατέστρεψε αυτή η παράταξη; Ο δρόμος του σταθμού ηταν ο ίδιος οπως σε φωτογραφίες του 40,η πλατεία Γραννικου ζούγκλα.Αν προσέβαλαν αυτή την αισθητική σας,πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.