Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ποιους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες


Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων σε ορισμένους επαρχιακούς δρόμους του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω χιονόπτωσης και παγετού.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα που κινούνται από το 85ο χλμ, της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας-Κοζάνης μέχρι και τα όρια του νομού Κοζάνης, στην επαρχιακή οδό Βέροιας -Σελίου, από το 14ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο και από το 6ο χλμ. της Δημοτικής οδού Νάουσας-Σελίου έως το χιονοδρομικό κέντρο.

Στο νομό Πέλλας, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 17ο χλμ. της επαρχιακής οδού Άρνισσας έως το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν (Βόρας) και από το 7ο χλμ. του οδικού δικτύου της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς έως το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.