Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή της πίτας στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών (φωτο)



Σε χώρο των εγκαταστάσεών του, το απόγευμα της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα οι σπουδαστές, γονείς και το προσωπικό του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Απόστολος Φάκκας, ο οποίος ευχήθηκε υγεία κι ευτυχία σε όλους και τόνισε την ικανοποίηση του για την πορεία του Δημοτικού Ωδείου, το εκπαιδευτικό του έργο και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Πέλλας.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η διευθύντρια του Ωδείου, Μάχη Κυπραίου, η οποία, μετά τις ευχές της για μία χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και δημιουργικότητα, προανήγγειλε τη συναυλία του Ωδείου που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και τόνισε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της, αφού τα έσοδά της θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητρόπολης Γιαννιτσών.
Η εκδήλωση έκλεισε με μία ευχάριστη έκπληξη που επιφύλαξε ο πρόεδρος στην κάτοχο του τυχερού φλουριού. Η σπουδάστρια του  Ωδείου, Ελισάβετ Ευσταθιάδου, κέρδισε μία υποτροφία δωρεάν φοίτησης στο Ωδείο για ένα χρόνο.  

Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.