Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη του παιδικού τμήματα των Ικάρων Γιαννιτσών


Η ομάδα του παιδικού τμήματος του συλλόγου των Ικάρων Γιαννιτσών κατάφεραν να φτάσουν σε μια επάξια νίκη κόντρα στην ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με τελικό σκορ 46-39 στο κλειστό δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών ΄΄Έλλη Μυστακίδου΄΄. 
΄΄Το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό και η ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνρειας πολύ δύσκολος αντίπαλος όμως η ομάδα μας κατάφερε εφαρμόζοντας αυτά που δείχνουμε στην προπόνηση να πάρει την νίκη σ’αυτό το εντός έδρας ματς. Χαίρομαι που οι αθλητές μου δείχνουν τόση όρεξη και ζήλο στο παρκέ τόσο για τις νίκες όσο και την χαρά των ιδίων. Ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξη των παιδιών και της ομάδας. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για την πολύ ανταγωνιστική εικόνα και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα΄΄, ήταν οι δηλώσεις του προπονητή των Ικάρων Σπόντη Νίκου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ωραία να γράφετε μόνο για τις νίκες και δικαίωμα σας. Αλλά ρε φίλε να σας περιμένουν τα παιδάκια της Αριδαίας και να μην εμφανιστείτε στο γήπεδο χωρίς να ενημερωθεί κανείς δεν είναι δεοντολογικό. Ας χάνατε και; Τα παιδιά σας πάλι κέρδος θα είχαν με τη συμμετοχή.Σίγουρα δεν γίνεται να κερδίζετε σε όλους τους αγώνες και εννοείται ότι θα υπάρχουν ομάδες καλύτερες και από εσάς και από εμάς. Κάποια στιγμή χάνουν όλοι. Λυπηρό αυτό που γίνεται και σίγουρα αντιπαιδαγωγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.