Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντηρήσεις οδικών δικτύων Δήμου Χαλκηδόνος


Ο Δήμος Χαλκηδόνος, έπειτα από σχετική ενημέρωση των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας {Έγγραφα με αρ. πρωτ. 87031(1420)/13-02-19 & 80548(1498)/19-02-19}, πληροφορεί τους Δημότες του για την εξέλιξη των έργων συντήρησης των οδικών δικτύων της επικράτειάς του, των οποίων η χρηματοδότηση εγκρίθηκε το 2016. 

Πιο συγκεκριμένα:

1. Για το δρόμο Χαλκηδόνας - Λουδία: Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και στο προσεχές χρονικό διάστημα θα αποσταλεί ο φάκελος του έργου για προσυμβατικό έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο. 

2. Για το παράπλευρο δίκτυο της ΕΟ2 Θεσσαλονίκης - Εδέσσης (Τμήμα οικισμός Αγίου Αθανασίου - service road) και Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης (τμήμα Χαλκηδόνας - διασταύρωση Αγχιάλου): Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και στο προσεχές χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης ασφαλτικού, αντικατάστασης στηθαίων, καθώς και συντηρήσεις διαγραμμίσεων.

3. Για τις επαρχιακές οδούς α) Χαλκηδόνας – Κουφαλίων και β) Αγχιάλου – Ν. Μεσημβρίας – Ξηροχωρίου: Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, υπεγράφη η σύμβαση και αναμένεται η εκκίνηση των εργασιών συντήρησης.

4. Για την Π.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης - Ευζώνων (τμήμα Γέφυρα – Βαθύλακκος – Καστανάς – Πολύκαστρο - Εύζωνοι): Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και ο φάκελος του έργου βρίσκεται στο στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

5. Για τη συντήρηση της γέφυρας στην Τ.Κ. Ελεούσας : Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, υπεγράφη η σύμβαση και αναμένεται στο προσεχές διάστημα η εκκίνηση των εργασιών συντήρησης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό πως ευοδώνονται σταδιακά οι προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για εκταμίευση κονδυλίων με σκοπό τη βελτίωση των οδικών δικτύων εντός των ορίων του Δήμου και απώτερο σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και των μετακινήσεων των δημοτών και εν γένει των πολιτών που διέρχονται από το Δήμο Χαλκηδόνος. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλκηδόνος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.