Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντηρήσεις οδικών δικτύων Δήμου Χαλκηδόνος

Ο Δήμος Χαλκηδόνος, έπειτα από σχετική ενημέρωση των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας {Έγγραφα με αρ. πρωτ. 87031(1420)/13-02-19 & 80548(1498)/19-02-19}, πληροφορεί τους Δημότες του για την εξέλιξη των έργων συντήρησης των οδικών δικτύων της επικράτειάς του, των οποίων η χρηματοδότηση εγκρίθηκε το 2016. 

Πιο συγκεκριμένα:

1. Για το δρόμο Χαλκηδόνας - Λουδία: Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και στο προσεχές χρονικό διάστημα θα αποσταλεί ο φάκελος του έργου για προσυμβατικό έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο. 

2. Για το παράπλευρο δίκτυο της ΕΟ2 Θεσσαλονίκης - Εδέσσης (Τμήμα οικισμός Αγίου Αθανασίου - service road) και Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης (τμήμα Χαλκηδόνας - διασταύρωση Αγχιάλου): Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και στο προσεχές χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης ασφαλτικού, αντικατάστασης στηθαίων, καθώς και συντηρήσεις διαγραμμίσεων.

3. Για τις επαρχιακές οδούς α) Χαλκηδόνας – Κουφαλίων και β) Αγχιάλου – Ν. Μεσημβρίας – Ξηροχωρίου: Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, υπεγράφη η σύμβαση και αναμένεται η εκκίνηση των εργασιών συντήρησης.

4. Για την Π.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης - Ευζώνων (τμήμα Γέφυρα – Βαθύλακκος – Καστανάς – Πολύκαστρο - Εύζωνοι): Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και ο φάκελος του έργου βρίσκεται στο στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

5. Για τη συντήρηση της γέφυρας στην Τ.Κ. Ελεούσας : Έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, υπεγράφη η σύμβαση και αναμένεται στο προσεχές διάστημα η εκκίνηση των εργασιών συντήρησης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό πως ευοδώνονται σταδιακά οι προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για εκταμίευση κονδυλίων με σκοπό τη βελτίωση των οδικών δικτύων εντός των ορίων του Δήμου και απώτερο σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και των μετακινήσεων των δημοτών και εν γένει των πολιτών που διέρχονται από το Δήμο Χαλκηδόνος. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλκηδόνος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…