Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως, σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 κι ώρα 10:30΄,στο Δημαρχείο, με τα παρακάτω επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη: 
1. Τροποποίηση της αριθ.402/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για έγκριση της αριθ.28/2018 μελέτης του έργου με τίτλο «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Δήμου Σκύδρας» ως προς τον προϋπολογισμό της.
2. Τροποποίηση της αριθ.403/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου (ως προς τον προϋπολογισμό της) για υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1 του ΥΠ.ΕΣ. στον άξονα προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας» με τίτλο «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Δήμου Σκύδρας» προϋπολογισμού 867.998,49€.
3. Τροποποίηση της αριθ.404/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου (ως προς τον προϋπολογισμό της) για έγκριση ένταξης του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Δήμου Σκύδρας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα 2017-2019 του Δήμου Σκύδρας.
4. Έγκριση της αριθ.4/2019 μελέτης του έργου με τίτλο «Δημιουργική επανάχρηση κτιρίου Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας».
5. Έγκριση για υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1 του ΥΠ.ΕΣ. στον άξονα προτεραιότητας «Ανέγερση ή και αποκατάσταση δημοτικών κτιρίων» με τίτλο «Ανέγερση και επανάχρηση δημοτικών κτιρίων» του έργου «Δημιουργική επανάχρηση κτιρίου Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας» προϋπολογισμού 1.034.731,78€.
6. Έγκριση ένταξης του έργου «Δημιουργική επανάχρηση κτιρίου Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα 2017-2019 του Δήμου Σκύδρας.
7. Στρατηγικός προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού 2020-2023.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…