Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο "Ερωτόκριτος" συγκίνησε το Ευρωκοινοβούλιο (βίντεο)


Με αφορμή τον ορισμό του 2019 από το υπουργείο Πολιτισμού ως "Έτος Ερωτόκριτου", η μαθήτρια του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου Ιωάννα Γκουργκούνη, που συμμετείχε με άλλους μαθητές από την Κρήτη στην ημερίδα Euroscola, τραγούδησε στο Ευρωκοινοβούλιο, αποσπάσματα από τον “Ερωτόκριτο” του Βιτσέντζου Κορνάρου.

H ερμηνεία της μαθήτριας από το Λασίθι συγκίνησε τους παριστάμενους και απέσπασε θερμό χειροκρότημα, σύμφωνα με το anatolh.com. Η ημερίδα διοργανώθηκε από τους φορείς του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο με σκοπό να δώσει στους νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωκοινοβουλίου και να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι η κρητική αποστολή αποτελείται από 24 μαθητές τη Β΄και της Γ΄ Λυκείου, Γενικών και ΕΠΑΛ, οι οποίοι συνοδεύονται από τρεις εκπαιδευτικούς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.