Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήττα... χωρίς κόστος για τον ΦΟΑ στη Βέροια από τους Αετούς!


Στην προτελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα του ΦΟΑ ηττήθηκε στη Βέροια από τους τοπικούς Αετούς, σε ένα ματς που είχε βαθμολογική σημασία μόνο για τους γηπεδούχους που καίγονται για την είσοδο τους στα play off, στα οποία θα κριθεί και ο πρωταθλητής.

Οι γηπεδούχοι στηριζόμενοι στην πολύ καλή τους άμυνα κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ με 19-11 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μίλησαν οι άμυνες και για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να μένουν στους 10 πόντους ενώ και οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 7, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με 29-18.

Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση συνέχισαν την πολύ καλή τους άμυνα, ενώ παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι και στην επίθεση μειώνοντας τη διαφορά στους δύο (40-38), στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κριθεί κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν στο τέλος να πάρουν τη νίκη που χρειάζονταν ώστε να μπουν στην τελική τετράδα των play off με τελικό σκορ το φτωχό 55-48.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Γκεκόπουλος (18π.) και Ιωσηφίδης (12π./1 τρίπ.), ενώ από πλευράς ΦΟΑ ξεχώρισαν επιθετικά οι Μακρόπουλος (13π./2 τρίπ.), Τοπαλίδης (10π.) και Παπαβραάμ (10π./2 τρίπ.). Αρκετά μέτρια ήταν η διαιτησία των Χατζημπαλίδη και Σαρακενίδη, με τον δεύτερο να βρίσκεται σε αρκετά κακή μέρα, με πολλά λάθη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που προκαλούσε συνέχεια εκνευρισμό, κυρίως στους φιλοξενούμενους. 

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (6/4) ο ΦΟΑ υποδέχεται τον υποβιβασμένο Εδεσσαϊκό και με νίκη τελειώνει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι Αετοί Βέροιας αγωνίζονται στο Αιγίνιο κόντρα στον τοπικό Αιγινιακό, σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τους δύο.

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 29-18, 40-38, 55-48
Διαιτητές: Χατζημπαλίδης - Σαρακενίδης

ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 2, Χρήστου 8(2), Κασάπης, Γκεκόπουλος 18, Πάππου 2, Χρυσάφης 3(1), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηχαρίσης 6, Ιατρού 4, Ιωσηφίδης 12(1).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Νταούτι, Βασίλογλου, Πέτκος 7(2), Τοπαλίδης 10, Υποδηματόπουλος, Παπαβραάμ 10(2), Αβραμίδης 4, Κληντσάρης 2, Μακρόπουλος 13(2), Στρέπκος 2.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.