Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέρασε και από το Κιλκίς η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών


Άλλη μια νίκη γνώρισε η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών με τελικό σκορ 58-76 στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην ομάδα του Αετού Κιλκίς, στο κλειστό δημοτικό γήπεδο του Κιλκίς, για την 23η αγωνιστική της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα των Γιαννιτσών έπαιξε καλή άμυνα και δεν άφησε τον αντίπαλο να βρει ρυθμό. Στην πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι αν και έχασαν πολλά φαινομενικά εύκολα καλάθια κατάφεραν με το τέλος του δεκαλέπτου να είναι μπροστά με 14-20.

Ανάλογη εικόνα είχε και η δεύτερη περίοδος στην οποία η ομάδα του Λούση έπαιζε καλή άμυνα έτρεξε το γήπεδο και δεν έδωσε πολλά δικαιώματα στην ομάδα του Αποστόλου με αποτέλεσμα το τελικό σκορ του ημιχρόνου να είναι 26-42.

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Κιλκίς ανέβασε στροφές στα πρώτα λεπτά και μείωσε το σκορ, όμως οι παίκτες των Ικάρων ήταν σταθεροί στις επιδόσεις τους και ξαναπήραν την διαφορά που είχαν στο ημίχρονο, με την λήξη της περιόδου να τους βρίσκει με 39-55.

Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Αποστόλου πίεσε σε όλο το γήπεδο την ομάδα των Ικάρων αναγκάζοντάς τους σε βιαστικά λάθη και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους 11 πόντους. Έπειτα από τάιμ άουτ η ομάδα του Λούση μπήκαν φουριόζοι και όχι μόνο ξαναπήραν την διαφορά αλλά την επεκτείναν κιόλας με το τελικό σκορ του παιχνιδιού να διαμορφώνεται σε 58-76 υπερ της ομάδας των Γιαννιτσών.

Διαιτητές: Ντόγκας – Χατζηκώστας

Δεκάλεπτα: 14-20, 26-42, 39-55, 58-76

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς (Αποστόλου): Χειρούλης, Κιουσές (6) 1, Νταμοτσίδης, Παπαγεωργίου, Φιλιππίδης 4, Βαιτσούδης  10, Γκιζέλης 10 (2), Κόγιας 13, Μαργαρίτης 9 (3), Ιατρού 1, Αμοιρίδης 4

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης): Μαλλιάρης 8 (1), Χαραλαμπίδης 10, Ελευθεριάδης 19, Μπογδάνης 10, Υφαντίδης 14, Πολυχρονίδης 4, Μαυρόπουλος 3 (1), Βουζίνας 8 (2)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.