Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέρασαν και από την Βέροια οι Ίκαροι Γιαννιτσών


Θρίλερ έγινε στο τέλος το ματς μεταξύ των Ικάρων και του Αετού και δικαίως,  καθώς όλο το ματς ήταν ένα ωραίο ντέρμπι. Οι Ίκαροι κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο στο κλειστό δημοτικό γήπεδο της Βέροιας με τελικό σκορ 56-55, κάτι το οποίο τους έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογία.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το τέλος του όπου έληξε 15-15. Στην άμυνα οι Ίκαροι ήταν σφιχτοί και πίεζαν σε όλο το γήπεδο όμως επιθετικά η μπάλα δεν κυκλοφορούσε σωστά με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να σκοράρουν όπως θα ήθελαν. 

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο για τους Ίκαρους οι οποίοι σκόραραν μόνο 7 πόντους στην περίοδο παίζοντας παρόλα αυτά καλή άμυνα δεν άφησαν το σκορ να ξεφύγει εναντίον τους. Τελικό σκορ ημιχρόνου 25-22 υπερ του Αετού.

Η τρίτη περίοδος όπως και στα τελευταία ματς ανήκε στην ομάδα των Γιαννιτσών όπου μπήκαν φουριόζοι, πίεσαν σε όλο το γήπεδο ανάγκασαν τους αντιπάλους τους σε λάθη και βρήκαν ρυθμό επιθετικά, με αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά με σκορ 36-43.

Στην τέταρτη περίοδο οι Ίκαροι κατάφεραν να ανοίξουν την διαφορά μέχρι και στους 10 πόντους με σκορ 51-41 αλλά η ομάδα του Ντάνυ Κυριακίδη δεν τα παράτησε και κατάφερε με τρίποντα του Ιωσηφίδη και του Χατζηχαρίση να γυρίσει το ματς και να παίρνει και προβάδισμα ενός πόντου 55-54. Με 1’ λεπτό να απομένει το μόνο που μιλάει στο τέλος είναι η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό, κάτι το οποίο είχε ο Υφαντίδης ο οποίος σε ένα φάουλ που τον έστειλε στην γραμμή των βολών τις έβαλε και τις δύο και έφερε την ομάδα του μπροστά 1 πόντο με 56-55. Στην τελευταία φάση η ομάδα της Βέροιας διαμαρτυρήθηκε για φάουλ εκτός φάσης στον Ιωσηφίδη κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ δεκτό από τους διαιτητές και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 56-55 υπερ των Ικάρων Γιαννιτσών.


Διαιτητές:  Ντόγκας – Σαρακενίδης

Δεκάλεπτα: 15-15, 25-22, 36-43, 55-56


ΚΣ Αετοί Βέροιας (Κυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 4, Χρήστου, Κασάπης, Παπαδόπουλος Δ. 2, Γκεκόπουλος 9, Χρυσάφης 10 (2), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι., Χατζηχαρίσης 14 (3), Ιατρού 2, Ιωσηφίδης 14 (2)

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης): Μαλλιάρης 4, Χαραλαμπίδης 4, Ελευθεριάδης 10, Μπογδάνης 8 (1), Μαυρόπουλος 6 (2), Πολυχρονίδης 3 (1), Καρυπίδης, Υφαντίδης 13 (3), Βουζίνας 8 (2)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.