Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης με την Υφυπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου στα Σκόπια για τις διασυνοριακές συνδέσεις από Φλώρινα και Πέλλα


O Γιάννης Σηφάκης με την Υφυπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου στα Σκόπια για την ωρίμανση των συνοριακών συνδέσεων από Φλώρινα (Λαιμό)  και από Πέλλα (Αλμωπία)  την Πέμπτη και Παρασκευή 7-8 Μαρτίου 2019

Ο βουλευτής θα συμμετέχει στην επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία κατά την επίσκεψη της Υφυπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου στα Σκόπια την Πέμπτη και Παρασκευή 7 και 8 Μαρτίου. 
Η επίσημη επίσκεψη περιλαμβάνει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας, με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μπ. Οσμάνι και τον Υπουργό Εξωτερικών Νικόλα Δημητρώφ καθώς και με Υπηρεσιακούς παράγοντες.
Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν  την Παρασκευή 06 03 19. 

O Γιάννης Σηφάκης θα πραγματοποιήσει και άλλες ανεπίσημες επαφές για την τεχνική προτετοιμασία και την προώθηση της διασυνοριακής σύνδεσης της Πέλλας ( Πρόμαχοι – Pulievo – Καβάνταρτσι).

Ο βουλευτής εντείνει και τις συνεννοήσεις του με το Υπουργείο Υποδομών και την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ για την προώθηση της χρηματοδότησης της επικείμενης συνοριακής σύνδεση της Πέλλας, το πρώτο αναπτυξιακό αποτέλεσμα για την Πέλλα μετά την συμφωνία των Πρεσπών. 
Η ουσία της επίσκεψης στα Σκόπια είναι η ωρίμανση των διασυνοριακών συνδέσεων από τις Πρέσπες ( Λαιμός) και από την Πέλλα ( Αλμωπία) με στόχο την υπογραφή διμερούς συμφωνίας το συντομότερο δυνατόν. 
Η συνοριακή σύνδεση από την Πέλλα ( Πρόμαχοι – Pulievo με μήκος 27 km, εκ των οποίων τα 4 km είναι ασφαλτοστρωμένη οδός, και Pulievo – Καβάνταρτσι 53 km με τα 45 Κm ασφαλτοστρωμένα, απαιτείται βέβαια βελτίωση γεωμετρικών στοιχείων και τελωνειακός σταθμός). 
Το κόστος κατασκευής του Ελληνικού τμήματος είναι περί τα 35 εκατ. € ( που μετά την έκπτωση της εργολαβίας εκτιμάται στα 20 εκατ. €).

Δελτίο τύπου βουλευτή Γιάννη Σηφάκη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ....για την ωρίμανση των συνοριακών συνδέσεων ....
    ......με την πολιτική ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας,......
    Το κόστος κατασκευής του Ελληνικού τμήματος είναι περί τα 35 εκατ. € ( που μετά την έκπτωση της εργολαβίας εκτιμάται στα 20 εκατ. €) ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΦΊΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας του πει κάποιος η Μακεδόνες δεν ξεχνάμε ούτε τον δρόμο σας ούτε εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστα, να αξιοποιήσουμε την συγκυρία για την τοπικη ανάπτυξη.
    Η ζωή προχωρά χωρίς να υπολογίζει αυτούς που αντιστέκονται μάταια στην πρόοδο με παρωχημενα μετεμφυλιοπολεμικά αραχνιασμένα παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχωράτε αναπτυξιακά, μόνο μπροστά και ας λυσσάνε οι παλιοί και τελειωμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάπτυξη στα όνειρα σας μόνο εκεί στο γραφείο Η εκλογές κοντά είναι

      Διαγραφή
  5. ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΝΤΑΛΊΚΑΣ ΘΑ ΑΦΉΣΕΙΣ ΕΓΝΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΠΡΩΜΑΧΟΥΣ ΑΡΙΔΑΊΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΊΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΕΊΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ακριβώς θα αναπτυχθεί με τον νέο δρόμο; Εκτός και αν μαζί με τον τελωνειακό σταθμό φτιάξουν οι Σκοπιανοί και κανένα casino.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.