Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως» αναδείχθηκε η Έλενα Κουντουρά!


Τέσσερα διεθνή βραβεία για τον κλάδο του Τουρισμού απέσπασε στο πρόσωπο της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά η Ελλάδα στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ).
Στον διεθνή διαγωνισμό PATWA International Awards, τα «Όσκαρ του Τουρισμού», η Ελλάδα ανακηρύχθηκε «Ο καλύτερος προορισμός για διακοπές Αναψυχής» (Best Destination - Leisure), ενώ η κυρία Κουντουρά βραβεύθηκε ως «Η Καλύτερη Υπουργός Τουρισμού Παγκοσμίως» και παρέλαβε το βραβείο αριστείας «Woman Achiever» από το Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας (ISAW) για την προσφορά της στην Περίθαλψη Γυναικών και Παιδιών. Το βραβείο απονέμεται σε γυναίκες με έντονη κοινωνική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Η υπουργός Τουρισμού βραβεύθηκε ακόμη από το Διεθνές Ινστιτούτο για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (ΙΙΡΤΙ) - Celebrating Her, για την επιτυχημένη στρατηγική της Ελλάδας στην ανάπτυξη του Τουρισμού.


Έλενα Κουντουτρά: Μεγάλη αναγνώριση και σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό Τουρισμό.


Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυρία Κουντουρά έκανε λόγο για «μεγάλη αναγνώριση και σημαντική επιτυχία» για τον ελληνικό Τουρισμό και αφιέρωσε τα βραβεία στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες, «τον πιο φιλόξενο λαό του κόσμου», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ευχαρίστησε δε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως τόνισε, την εμπιστεύθηκε και μοιράστηκε μαζί της «το όραμα για την ανάπτυξη του ελληνικού Τουρισμού», αλλά και όλους τους υπουργούς, «που ήταν πάντα δίπλα» της, το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, την ομάδα της και τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος «εργάστηκε εξίσου δυνατά για αυτή την επιτυχία». «Μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους όσοι εργάστηκαν για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα», κατέληξε η υπουργός Τουρισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Άλλα 20 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
    Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ τρώγανε, φάγανε, λήστευαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπολόγισες σωστά. Αλλα 21 χρόνια είναι το σωστό.

      Διαγραφή
    2. Iq τεστ εχεις κανει ποτε; χαραμιζεσαι......

      Διαγραφή
    3. Η κλοπή είναι πάντα κλοπή, ανεξάρτητα από τα ποσό. Αυτή που δεν τρώει, πόσα κινητά χρέωσε στο υπουργείο της;

      Διαγραφή
  2. Και άξια και πανέμορφη . Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά ευτυχώς η καριέρα της ως υπουργός πολιτευτής τελειώνει την μέρα τον εκλογών

      Διαγραφή
  3. Είναι καλή στις κωλοτούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοση μιζέρια κι όταν κάποιος Έλληνας βραβεύεται από μη ελληνες ειναι ντροπή. Ολα πια θυσία στο κομματικό συμφέρον. Μπράβο και παλι μπράβο στην Ελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια η νταιανα...και μια η κουντουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.