Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα πρόκληση από τα Σκόπια: Τώρα προωθούν και κρασί "Μακεδονίας" (φωτο)


Μετά την πρόκληση στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου όπου τα Σκόπια συμμετείχαν ως "Μακεδονία" αντί "Βόρεια Μακεδονία" σύμφωνα με τη Συνθήκη των Πρεσπών, και χρειάστηκε η παρέμβαση της ελληνικής πρεσβείας, έρχεται νέα προκλητική κίνηση από τη γειτονική χώρα.

Όπως ενημέρωσε ο Έλληνας δημοσιογράφος Κώστας Συμεωνίδης της Deutsche Welle μέσω twitter, τα Σκόπια θα συμμετέχουν στην έκθεση για τον οίνο από τις 17-19 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ. Συγκεκριμένα στην έκθεση θα συμμετέχει η Ένωση Οίνου της Μακεδονίας (Association Wines of Macedonia) όπου αυτοδιαφημίζεται ότι έχει "παράδοση 2.000 χρόνων στο κρασί". 

"Δεν ξέρω πού πήγε το Macedonia Timeless και εάν αφαιρέθηκε όντως μετά από παρέμβαση της Πρεσβείας μας. Ξέρω όμως ότι τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να δοθούν πολύ σκληρές μάχες. Στην επικείμενη Prowein συμμετέχει ο Association Wines of Macedonia με «παράδοση 2.000 χρόνων στο κρασί»" έγραψε ο Έλληνας δημοσιογράφος και συνοδεύει την ανάρτησή του με τις σχετικές φωτογραφίες.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Κυριε σηφακη κυρία τζάκρη τι έχετε να πείτε για το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι ακροδεξιός και φασίστας;
      Διάβασες την συμφωνία και ειρωνεύεσαι;
      Κάτσε διάβασέ την και μετά γράφε

      Διαγραφή
    2. Για πες εσύ που την διάβασες τον χαρακτηρισμο κοιτα στον καθρέφτη και κάνε τον μεγαλύτερος φασίστας από εσένα; την ειρωνεία που την είδες αυτοί κάνουν ότι θέλουν και εσύ κούνα την συμφωνία

      Διαγραφή
    3. Το ποιος είναι φασίστας φάνηκε δεν τολμάς να απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση και αμέσως χαρακτήρησες το γνωστό τον αριστερών οποίος δεν συμφωνεί μαζί σας αμέσως είναι φασίστας αυτοί είστε

      Διαγραφή
    4. Μπουζουριαστε όσους διαφωνούν με τη συμφωνια της λίμνης, μαθημένοι είστε

      Διαγραφή
  2. ...τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να δοθούν πολύ σκληρές μάχες....
    ΛΑΘΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΑΧΒΝ Κ.Λ.Π
    ΔΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΥΚΛΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΔΕΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιοι συνεχίζουν να βρίσκουν προβλήματα.Όλα τα προιόντα της ελλάδος και των σκοπίων λέγονται Μακεδονικά.Πως θέλετε να λέγονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικότερα το πρόβλημα προέρχεται απ την λαθεμένη εικόνα που είχαν από πάντα για την Ηπειρωτική Ελλάδα οι Πόντιοι και οι πρόσφυγες.Άλλα πράγματα νόμιζαν και πολύ αλλιώτικη ήταν η αλήθεια. Τώρα όλο αυτό λέγεται προσαρμογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.