Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H Αλμωπία γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (βίντεο)


Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα η Αλμωπία γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με εκδηλώσεις στην Αριδαία, στον Εξαπλάτανο και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. 

Με τις επίσημες δοξολογίες στους κατά τόπους Ιερούς Ναούς ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις, ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων ηρώων του 1821, με κορύφωση των εκδηλώσεων τις παρελάσεις, με σύμμαχο αυτή τη φορά τον πολύ καλό καιρό. 

Δείτε βίντεο και εικόνες από την λαμπρή παρέλαση στην Αριδαία μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

parar

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ο «μουσικολόγος Μάρκος Δραγούμης εντόπισε μία κασέτα με ισπανοεβραϊκά τραγούδια της Θεσσαλονίκης, στην οποία περιλαμβάνεται η μελωδία του τραγουδιού ως σύνθεση που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια της Schola de la Alianza, του πρώτου εβραϊκού σχολείου της Θεσσαλονίκης, το 1873. Ο Δραγούμης πιθανολογεί ότι είτε η μελωδία δημιουργήθηκε για τα εγκαίνια του εβραϊκού σχολείου και έπειτα μεταδόθηκε σε άλλους λαούς της περιοχής ή είχε δημιουργηθεί αρχικά στα μέσα του 19ου αιώνα από κάποιον Δυτικό συνθέτη για τον Οθωμανό σουλτάνο και έπειτα χρησιμοποιήθηκε από τις εβραϊκές κοινότητες»...

    Αν είναι έτσι, οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης έδωσαν και κάτι παραπάνω στην ελληνική Μακεδονία μας, εκτός από τις περιουσίες τους, οι οποίες, ως δια μαγείας, πέρασαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, (και το Ολοκαύτωμα...) στα χέρια κάποιων τίμιων πατριωτών Ελλήνων Μακεδόνων. Έδωσαν κάτι περισσότερο από τις ταφόπλακες των προγόνων τους για να πλακοστρωθεί το προαύλιο του Αγίου Δημητρίου – έδωσαν και το εν λόγω εμβατήριο. Αλλά κανένα συλαλλητήριο δεν έγινε, κι ούτε θα γίνει ποτέ, γι’ αυτές τις ακούσιες προσφορές τους στη ξακουστή Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ

      Διαγραφή
    2. ELLINIKA HOAXES ΨΑΞΕ....

      Διαγραφή
    3. Κόψε την παρεα με τον καρανίκα και την ανάγνωση του ιού του ψαρά προλαβαίνεις ακόμα να σώσεις κάτι.

      Διαγραφή
    4. Δεν βαρέθηκες να γράφεις τα ίδια σε καθε αρθρο Για τις παρελάσεις? Μπράβο πάντως το φροντιστήριο στα Σκόπια σε έμαθε Καλή αντιγραφή των ελληνικών

      Διαγραφή
    5. Προς 4΄12.Τα παραμυθάκια είναι εύπεπτα , τα καταπίνεις μια χαρά , η αλήθεια όμως θέλει θάρρος και κόπο , για αυτό σε αυτήν την χώρα κυριαρχούσαν πάντα οι παπατζήδες λαικιστές πολιτικοί. Επειτα θα βγείτε κλαψουρίζοντας και θα λέτε μας ξεγέλασαν οι προδότες , οι ψεύτες πολιτικοί.Τέτοιος λαός τέτοια εξουσία!!! ΒΡΗΚΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.