Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Αλλαγή "φρουράς" στη II Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (φωτο)


Με κάθε επισημότητα και παρουσία εκπροσώπων αρχών και φορέων, πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα  η αλλαγή διοίκησης της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού. 
Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα η ομιλία του αντιστράτηγου Συμεών Κεβετζίδη παραδίδοντας στο νέο διοικητή υποστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την άριστη συνεργασία που είχαν τα δύο χρόνια της θητείας του, ο δε νέος διοικητής του ευχήθηκε υγεία στην καινούρια του ζωή.
Παραβρέθηκαν στην τελετή ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς και ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας,  η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Σπύρος Διόγκαρης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, ο Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Μπίκος, ο πρώην Διοικητής της Μεραρχίας Πέτρος Γεωργίου κ.α.

Μετά τη τελετή παράδοσης – παραλαβής ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και λιτή δεξίωση στην ΛΑΦ Έδεσσας.

parpar 
Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.