Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελένη Αντωνιάδου: Η ερευνήτρια της NASA, με καταγωγή από το Λιπαρό, η πρώτη Ελληνίδα Barbie! (βίντεο)


Η 31χρονη Ελένη Αντωνιάδου, με λαμπρή επιστημονική πορεία και ερευνήτρια στη NASA, είναι η πρώτη «ζωντανή» κούκλα εκπρόσωπος της χώρας μας.

Η ίδια η Ελένη Αντωνιάδου, η οποία κατάγεται από το Λιπαρό του Δήμου Πέλλας, δήλωσε σχετικά: «Ήταν πολλές οι στιγμές που ένιωσα ότι είναι πολύ μεγάλα τα εμπόδια για να τα προσπεράσω. Όμως πίστεψα στον εαυτό μου και σκέφτηκα ότι κάθε όνειρο όταν του βάζεις μια ημερομηνία, γίνεται στόχος και κάθε στόχος όταν κάνεις μικρά, μικρά βήματα μπορεί να επιτευχθεί. Και κάθε βήμα μας φέρνει κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο να πετύχουμε το όνειρο μας… Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!»

Η Lisa McKnight, Senior Vice President και General Manager της Barbie δήλωσε: «Εδώ και 60 χρόνια, η Barbie εμπνέει τα κορίτσια να πιστέψουν στον εαυτό τους και να δουν πως έχουν επιλογές. Με πάνω από 200 καριέρες, 6 υποψηφιότητες για πρόεδρος και ένα ταξίδι στο φεγγάρι, πριν τον Neil Armstrong, η Barbie συνεχίζει να εξελίσσεται ως ένα σύγχρονο πρότυπο για όλες τις ηλικίες», και συμπλήρωσε: «Η Barbie πιστεύει πως τα κορίτσια δεν πρέπει να γνωρίσουν έναν κόσμο, μια δουλειά ή ένα όνειρο που να μην έχουν κατακτήσει οι γυναίκες. Μέσω των παγκόσμιων στρατηγικών μας, ξεκινάει ένα κίνημα για να γίνει η Barbie ως το απόλυτο brand ενδυνάμωσης των κοριτσιών».

Η Ελένη Αντωνιάδου, γεννημένη το 1987 στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Οξυά Ιωαννίνων και το Λιπαρό Πέλλας, είναι μια εξαιρετική επιστήμονας, ερευνήτρια βιολόγος και συν-ιδρύτρια της start up «Μεταμόσχευση χωρίς Δωρητές (Transplants Without Donors), με στόχο τη μεταμόσχευση με τεχνητά όργανα από βιοϋλικά και βιοκύτταρα.
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.