Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γ. Σηφάκης κεντρικός εισηγητής στο Πολυνομοσχέδιο στο οποίο μπαίνει η τροπολογία για λύση του "ΑΘΗΝΑ"


Ο Γιάννης Σηφάκης κεντρικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο «Πολυνομοσχέδιο» του Υπουργείου Οικονομίας στο οποίο θα μπεί ( την άλλη Τρίτη) η νομοθετική διάταξη για λύση στο «ΑΘΗΝΑ»
Απο το γραφείο του βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη ανακοινώνεται ότι το «Πολυνομοσχέδιο» που μπαίνει στην Βουλή αύριο Πέμπτη περιλαμβάνει πάρα πολλές νομοθετικές ρυθμίσεις όλων των Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. 

Ο Υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας έχει δεσμευτεί ότι σε αυτό το νομοσχέδιο θα εισαγάγει Υπουργική τροπολογία για τις αστικές εταιρίες που ( εκτός των άλλων ) θα επιλύει και το μεγάλο πρόβλημα των απλών μελών της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» με απαλλαγή τους από τα τεράστια και άδικα χρέη που τους έχουν καταλογιστεί. Η τροπολογία θα έχει βάση την διάταξη που είχε προτείνει ο βουλευτής ( και για την οποία είχε εξασφαλιστεί η συναίνεση των συναρμόδιων Υπουργείων) με κάποιες τροποποιήσεις.  

Ο Γιάννης Σηφάκης , ως γνωστόν, έχει παλέψει την «πολιτική» λύση πάνω από ενάμιση χρόνο, συνέχισε να προσπαθεί όταν άλλοι απογοήτευσαν τους παθόντες ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική λύση και τώρα είναι πολύ κοντά να «επιτύχει» πολιτική λύση με Υπουργική τροπολογία η οποία είναι πλέον ώριμο να εισέλθει στην Βουλή με το νομοσχέδιο που ξεκινά στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την Πέμπτη 14/03/18 και θα εισέλθει στην ολομέλεια ( εκεί μπαίνουν οι τροπολογίες) την επόμενη εβδομάδα. 
Ο βουλευτής είναι ο κεντρικός εισηγητής του Νομοσχεδίου πιέζοντας και από αυτή την θέση για την τελική λύση του προβλήματος προκειμένου να τερματιστεί η μεγάλη και πολύχρονη ταλαιπωρία των παθόντων αγροτών. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Δύο βουλευτές τρώγεστε και θέλετε να μας πείτε ότι θα φέρετε ανάπτυξη έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συναγωνιζονται σε αναπτυξισκα θεματα μακαρι!! τοσες δεκαετιες κανενας σεν πειραζε κανεναν και η Πελλα βρεθηκε στον πατο.
      Ας υπαρχει αντιπαραθεση, αρκει μα προχωρουν τα πραγματα οπως τελειωνει η εξοδος προς Βορρα.
      Ολος ο κοσμος καταλαβαινει, φυσικα, την δυνατοτητα και τον προσανατολισμο του καθενος.
      Αλλοι ηταν χρονια και εκαναν μονο ρουσφετια και αλλοι μπηκαν φουριοζοι και λυνουν κοινωνικα προβληματα!!

      Διαγραφή
    2. Όταν δούμε έργα ναι κύριε σηφακη προς το παρόν μόνο λόγια και συναγωνισμός ποιος θα βγάλει πρώτος ανακοινώσεις είστε

      Διαγραφή
    3. Υπομονή 3:03, δεν γίνονται δια μαγείας,θέλουν τον χρόνο τους. Ο Σηφακης φαίνεται ξεκαθαρα ότι είναι των εργων. Εφόσον ασχολήθηκε θα το πραγματωσει....Είναι ξεκάθαρο και εμφανες, η λύση του προβληματος της ΟΠ ΑΘΗΝΑ.. Έφτασε στο τέλος με τον Σηφακη...

      Διαγραφή
    4. Εκλογές έρχονται φυσικά θα ταζουν το μόνο καλό είναι ότι δεν θα ξανά βγουν βουλευτές και η δύο τους γιατί από το να γράφουν όλη μέρα ανακοινώσεις δεν μένει ώρα να κάνουν κάτι

      Διαγραφή
  2. ΡΕ αδερφέ είδες τον ΣΗΦΑΚΗ τώρα να τρώγεται φαίνεται ποιος το έλυσε ο ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΟΜΙΛΗΤΗΣ τα άλλα οδοντόκρεμες. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε στον κυριο Σηφακη Αλλα για να ειμαι δικαιος πρεπει να πω και Ευγε στον πρωην Υπουργο κυριο Καρασμανη που με τις παραμβασεις του στην βουλη και τα στοιχεια που κατεθεσε , ανοιξε τον δρομο για την λυση . Μακαρι να ψηφιστει για να απαλλαγουμε απο αυτην την αδικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.