Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απάντησε στην πρόκληση του «Trashtag Challenge» η ομάδα του ΦΟ Αριδαίας (φωτο)


Μέλη του Φ.Ο. Αριδαίας αποδέχτηκαν την πρόκληση-πρόσκληση και συμμετείχαν στο #trashtag challenge καθαρίζοντας από σκουπίδια παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας το πρωινό της Κυριακής 24/3.

Δύο ώρες, 25 εθελοντές, 85 σακούλες γεμάτες σκουπίδια. Συγχαρητήρια σε όλους!
Tι είναι το «Trashtag Challenge»
Είναι πανεύκολο και πάνω από όλα ακίνδυνο: Για να συμμετάσχει κάποιος στο viral challenge, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να εντοπίσει μια περιοχή γεμάτη με απορρίμματα ή έστω έναν ξεχειλισμένο κάδο, να τα καθαρίσει και στη συνέχεια να δημοσιεύσει φωτογραφίες το «πριν» και το «μετά», χρησιμοποιώντας, φυσικά το hashtag #trashtag.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο challenge δεν είναι καινούργιο. Κυκλοφορεί από το 2015, όταν η UCO, εταιρία που κατασκευάζει εξοπλισμό για κάμπινγκ, ορειβασία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, είχε ξεκινήσει το πρότζεκτ #TrashTag, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να συλλέξει 10.000 απορρίμματα από την φύση μέχρι τον Οκτώβριο του 2016. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό ξεχάστηκε.

Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως η πρωτοβουλία άρχισε ξανά να «εξαπλώνεται» με εκατοντάδες χρήστες να διαφημίζουν την ιδέα, προσκαλώντας άλλους να βρουν «ένα μέρος που χρειάζεται καθάρισμα» και να τραβήξουν μια φωτογραφία όταν «θα έχουν κάνει κάτι γι’ αυτό».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.