Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Viral: Καταδρομέας πέφτει με αλεξίπτωτο τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» - Αποβλήθηκε από τη Σχολή (βίντεο)


To γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με έναν καταδρομέα που πέφτει με αλεξίπτωτο και τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή». 

Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο FB, φαίνεται ο στρατιώτης την ώρα της πτώσης με το αλεξίπτωτο να τραγουδά ατάραχος το στρατιωτικό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» για όσο βρίσκεται στον αέρα.

Όπως λέει, στην ανάρτησή του στο Facebook, o στρατιώτης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη: «οι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους…».

Aναλυτικά η ανάρτηση του:

«Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας....

Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα...Έτσι λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας....

Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική....

Έτσι λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους....

Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες....Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα....
Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ...»

Αποβλήθηκε από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών  

Το βίντεο του έλαβε τέτοια δημοσιότητα, όπου προκάλεσε τον εκνευρισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, το ΓΕΣ έχει διατάξει διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο.

Όσον αφορά στους λόγους που οδήγησαν στην αποβολή του, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», αλλά το γεγονός ότι συνδέεται με την απερισκεψία του στρατιώτη, ο οποίος εμφανίζεται να μην τηρεί τους κανόνες ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του.

«Το να πραγματοποιείς άλμα με αλεξίπτωτο και ταυτόχρονα να τραβάς βίντεο με το κινητό σου είναι σαν να οδηγείς μηχανή με 180 χιλιόμετρα την ώρα, να κρατάς το τιμόνι με το ένα χέρι και ταυτόχρονα με το άλλο να μιλάς στο τηλέφωνό σου. Ο στρατιώτης, αν και νεοσύλεκτος, εμφανίζεται να αψηφά τους κανόνες ασφαλείας αφού κρατά τον ιμάντα με το ένα χέρι, δεν έχει την προσοχή του στραμμένη στη ζώνη ρίψης και στους γύρω του, ενώ ταυτόχρονα θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των συναδέλφων του που τον περίμεναν εντός της ζώνης ρίψης, δεδομένου ότι θα μπορούσε να του φύγει το κινητό από το χέρι και πέφτοντας να χτυπήσει κάποιον από τους τελευταίους» αναφέρουν κύκλοι του ΓΕΣ.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος στρατιώτης, μην δίνοντας όλη του την προσοχή στο άλμα, κινδύνευσε να τραυματιστεί σοβαρά και ίδιος, καθώς προσγειώθηκε όρθιος στο έδαφος, μην τηρώντας τις σχετικές οδηγίες προσγείωσης με αλεξίπτωτο που είχε λάβει νωρίτερα από τους εκπαιδευτές του.

Σημειώνεται ότι ο στρατιώτης, με καταγωγή από το χωριό Ασκύφου κοντά στη Χώρα Σφακίων, απείχε ελάχιστα από το να ολοκληρώσει την σχετική εκπαίδευση και να λάβει την πουλάδα του αλεξιπτωτιστή, δεδομένου ότι επρόκειτο για το 5ο συνολικά άλμα του, ενώ ταυτόχρονα είχε ήδη βγει και η μετάθεση του για την 1η ΜΑΛ Χανίων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Ενω στήσανε ολόκληρο πανηγύρι με τον γιο του υπουργού και με το master chef,στην σχολή αλεξιπτωτιστών και σε ελικόπτερα κλπ,τους πείραξε το παλικάρι απο την Κρήτη ,και οτι τραγούδησε το Μακεδονία ξακουστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΓΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σχολη έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ δείκτη ατυχημάτων και αυτό απειλήθηκε με την ενέργεια του.το "Μακεδονία Ξακουστή" δεν απαγορευτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ IQ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
      Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ.
      Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΣΧΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΡΟΛΟΪ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝΕ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
      ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. Γιώργος Η Georgiev?

      Διαγραφή
  4. ο στρατός υπηρετεί την πολιτική διοίκηση.Διαφορετικά έχουμε καταλυση του πολιτεύματος.Σε όποιον αρέσει το τραγουδι να παει σε εκπομπες.Ο στρατός ειναι επιθυμία να υπηρετήσεις τη βούληση του πολιτικου συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα τραγουδούσε κανενα κάζα ντε παπελ ή την σαντα κλάρα δεν θα σας πείραζε κουμούνια ε ; Αυτος σας ενόχλησε. Πωπω μεγάλη απειλή ζωής των συναδέλφων ,να τραγουδάει στο αέρα ο νεαρός αλεξ/στής . ... σας ετσουξε πολυ γλυφτράκια ζαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τουλάχιστον γελοίο να υποστηρίζουν κάποιοι την περίπτωση ατυχήματος ,όταν υπάρχουν δεκάδες παρόμοια βίντεο που απλα δεν τιμωρήθηκε κανείς .
    Αρα βρείτε να πείτε κάτι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν τραγουδούσε την Ιτια λουλουδιασμενη ή το ντιρλαντα δεν θα του έκαναν τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και πιο ειναι το πρόβλημα με το Μακεδονία ξακουστή?που πρεπει και να απαγορευτει?οι απο πανω λεγονται βορειοι μακεδονες πλεον αρα η Μακεδονία ειναι μια πλεον και ελληνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν σας αρέσει το Μακεδονία ξακουστή να μην το ακούτε η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική και τώρα που η μολότωφ έγινε πλημμελήμα αντί για αυγα θα σας πεταμε μολότωφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακούστε τι σας είπε ο κ. Γιώργος, μη σχολιάζετε μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΆΒΟ ΛΕΒΈΝΤΗ ΚΡΗΤΗΚΑΡΕ,ΜΗΝ ΠΤΟΕΊΣΑΙ,ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΈΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο τον παλικαρο αυτη ειναι η ελλαδα και η μακεδονια πουλημενοι αυτα τα παλικαρια δεν τα υπολογησατε και ειναι πολα παρα πολλα μα παρα πολλα γιατι το αιμα μασ ειναι ελλαδα και δυσκολα μα πολυ δυσκολα να μασ την παρουν ξεφτυλεσ εεεε.. ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα κουμουνια βλέπουν λοκατζιδες κσι παθαίνουν ταρακουλο γιατί θυμούνται τι έπαθαν στο Γράμμο και το Βίτσι με τους σλαβομακεδονες παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είσαι σπουδαίος Ελληνας!!!Με σένα και άλλους όμοιους σου θα γίνουμε επιτέλους ένα σύγχρονο Ευρωπαικό κράτος του Καυκάσου !!!

      Διαγραφή
    2. Για τον Καύκασο Εσύ είσαι, από κει Μας κουβσληθήκατε οι σλαύβοι και μπαστακωθήκατε στα Βαλκάνια

      Διαγραφή
    3. Δεν περίμενα φυσικά να ξέρεις από που ήρθαν οι Σλαύοι αλλά τουλάχιστον ποιοί ήρθαν Καύκασο;

      Διαγραφή
    4. Προς 2.08 ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

      Διαγραφή
  15. Μακεδονία ξακουστή μόνο ελληνική και Τρεμετε φασίστες εθνομηδενιστές και σκοπιανοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.