Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με συγκλονιστικό φινάλε το 1-0 ο ΦΟΑ κόντρα στους Ίκαρους Γιαννιτσών! (βίντεο)


Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι μεγάλος νικητής ήταν ο ΦΟΑ που κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη κόντρα στους μαχητικούς Ίκαρους Γιαννιτσών και να κάνει το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών στα play off, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο εντός έδρας.

H oμάδα του ΦΟΑ με τη συμπαράσταση του κόσμου της, μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει γρήγορα μια μικρή διαφορά στο δεκάλεπτο (23-15). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση στην άμυνα τους και βρίσκοντας λύσεις και στην επίθεση κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στη λήξη του ημιχρόνου (34-34).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σχεδόν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος. Η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του ΦΟΑ μπροστά με 52-49 και όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με την ομάδα της Αριδαίας να είναι ψύχραιμη στις βολές, ενώ πολύ σημαντικά ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε στις κρίσιμες τελευταίες επιθέσεις. Έτσι το μικρό προβάδισμα τεσσάρων πόντων διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη, αν αναλογιστεί κανείς οτι αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Μακρόπουλο αλλά και τον Μπεγλόπουλο.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τοπαλίδης και Αβραμίδης που πέτυχαν αμφότεροι από 16 πόντους, ενώ από την ομάδα των Γιαννιτσών ξεχώρισαν οι Χαραλαμπίδης (14π.) και Ελευθεριάδης (13π.). 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση και αντί να αρχίσει στις 18:00 , ξεκίνησε στις 19:00 λόγω αργοπορίας των διαιτητών. Με λάθη που προκαλούσαν κυρίως εκνευρισμό στις ομάδες ήταν η διαιτησία των Ελευθεριάδη Πλ. και Εκίζογλου, σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Την επόμενη εβδομάδα (20/4) θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι με τη σειρά να μεταφέρεται στα Γιαννιτσά και σε περίπτωση νίκης του ΦΟΑ προκρίνεται αυτόματα στους τελικούς. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει και τρίτο παιχνίδι και πάλι στην Αριδαία.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς στην Αλεξάνδρεια, η τοπική ομάδα έκανε κι αυτή το 1-0 στη σειρά κόντρα στους Αετούς Βέροιας, επικρατώντας δύσκολα με 63-60.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 34-34, 52-49, 71-67
Διαιτητές: Ελευθεριάδης Πλ. - Εκίζογλου

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Κανονίδης, Πέτκος, Τοπαλίδης 16, Νταούτι, Μπεγλόπουλος 2, Παπαβραάμ 5(1), Αβραμίδης 16(3), Κληντσάρης 9(1), Μακρόπουλος 8, Στρέπκος 13, Ζέρζης 2.

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπόντης): Μαλλιάρης 3, Χαραλαμπίδης 14, Ελευθεριάδης 13, Μπογδάνης 9(2), Μαυρόπουλος 7(1), Πολυχρονίδης 8(2), Ουστάλλι, Καρυπίδης, Υφαντίδης 7(1), Βουζίνας 6(1).
foaikar

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.