Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο "ΕΝ ΕΡΓΩ" : Ανοιχτή Συζήτηση με Βαμβίνη και το 1ο debate των Υποψηφίων Δημάρχων Πέλλας



Η ανοιχτή συζήτηση «Ψήφισε Σημαίνει» αποτελείται από δύο parts που στόχο έχουν την εξοικείωση των νέων με πρόσωπα που διαδραμάτισαν ή στοχεύουν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα. Η πρώτη ενότητα έχει τίτλο «1999-2019 : Από το Δήμο Γιαννιτσών στο Δήμο Πέλλας» με συνομιλητή τον πρώην Δήμαρχο Γιαννιτσών κ. Στέλιο Βαμβίνη. Η δεύτερη και εξίσου διαδραστική ενότητα τιτλοφορείται «Οι νέοι ρωτούν» και πρόκειται για την πρώτη επίσημη συζήτηση μεταξύ των Υποψηφίων Δημάρχων Πέλλας και των νέων που θα δηλώσουν συμμετοχή στην ανοιχτή συζήτηση (debate). H συζήτηση , χωρισμένη ανά θεματικές όπως έχουν αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, θα δώσει την ευκαιρία στους νέους να απευθύνουν ουσιαστικά ερωτήματα προς όλους τους Υποψηφίους για τον δημαρχιακό θώκο.

Η ανοιχτή συζήτηση «ΨΗΦΙΣΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ» είναι προγραμματισμένη για Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στις 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νέοι που κατάγονται από το Δήμο Πέλλας, βρίσκονται μεταξύ 16-28 χρονών και δεν είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Δήλωσε συμμετοχή στο  : event.en-ergw.gr

Δικαίωμα Συμμετοχής στη συζήτηση έχουν όλοι οι νέοι και οι νέες που θα δηλώσουν συμμετοχή στη δράση ενώ δικαίωμα παρακολούθησης της εκδήλωσης έχουν όλοι οι συνδημότες του Δήμου Πέλλας 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Η σειρά των φώτο είναι τυχαία Θωμά αγόρι μου η η αδυναμία στο γαλάζιο χρώμα? ??????????? Υποθέτω ότι η ενεργω είναι χωρίς χρώμα ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά πρόεδρε μιλάμε ότι είσαι εντελώς ανεπηρέαστΟΣ από τον κομματικό χώρο όπου ανήκεις ΡΕ άιντε δεν ντρέπεσαι έτσι θέλεις να βγουν στις εκλογές τα αποτελέσματα με την σειρά που έβαλες τις φωτογραφίες? ? Άιντε σοβαρεψου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή τίποτα άλλο ντροπή είστε και νέοι άνθρωποι που προετοιμαζεστε στην πορεία να αναλάβει ο πρόεδρο σας τα ηνία του Δήμου γιατί και αυτό το καταλάβαμε αλλά απαράδεκτο ξεκίνημα οι νέοι άνθρωποι πρέπει να φεύγουν από τα στεγανά των κομματων και πάλι ντροπή σας. ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτό με τον βαμβινη δλδ μόνο αυτός ήταν πρώην δήμαρχος η πάλι μας δένει το χρώμα? ?? ή ετοιμάζεσαι διάδοχος του? ????????αηδία παιδιά και εγώ νόμιζα πως είστε μια κίνηση νέων παιδιών νέων μυαλων αλλα ναφθαλίνη κρίμα πάντως κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ηλικία μεταξύ 16 με 28 είναι φυτώριο Θωμά για σένα έτσι τους πλαθεις στα μέτρα σου για όταν κατέβεις δήμαρχος αντε ρε νεοδημοκρατη αίσχος είσαι και νέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψήφισε τι σημαίνει δεν μας είπες τελικά θωμακο? ???????????????????? Ανεπηρεαστε?????????????,,,,,?????????ουουουου ουουουου ουουουου. ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρευτειτε αυτό λέω μόνο απαραδεκτοί κρίμα που είστε και νέοι ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ΡΕ ενεργω έτσι θέλετε να είναι η σειρά με την οποία να βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών προσπάθητε να δημιουργήστε κλίμα? ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΈΡΕ κράξιμο που θέλετε "ενεργω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.