Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία το 1ο debate των υποψηφίων Δημάρχων Πέλλας (βίντεο)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πέλλας, στα Γιαννιτσά,  η ημερίδα του Σωματείου ΕΝ ΕΡΓΩ, με θέμα: «ΨΗΦΙΣΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: η αξία της νεανικής ψήφου στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Στο πρώτο μέρος με θέμα: 1999-2019. Από το Δήμο Γιαννιτσών στο Δήμο Πέλλας», έγινε μια ανοιχτή συζήτηση με τον πρώην Δήμαρχο Γιαννιτσών κύριο Στέλιο Βαμβίνη, ο οποίος ήταν εκεί για να συζητήσει ανοιχτά με τους συμμετέχοντες, τόσο για τον δικό του ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και την πορεία του Δήμου μας την τελευταία εικοσαετία.

Στο δεύτερο μέρος με θέμα: «Οι νέοι ρωτούν», πραγματοποιήθηκε το 1ο  Debate των 5 υποψηφίων Δημάρχων Πέλλας.
Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν για πρώτη φορά συνολικά πέντε υποψήφιοι για να απαντήσουν σε ερωτήσεις διαφόρων θεματικών ενοτήτων. 

Συμμετείχαν: Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος (Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε), Στάθης Καστερίδης (Πέλλα Δήμος για Όλους), Ολυμπία Παπαδοπούλου (Λαϊκή Συσπείρωση), Θόδωρος Θεοδωρίδης (Πέλλα Μπροστά), Ηλίας Θεοδωρίδης (Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας)
Έγινε ένας ανοιχτός διάλογος μεταξύ των πέντε υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Πέλλας και των νέων-συμμετεχόντων. Οι (πολλοί) συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στους υποψήφιους για ζητήματα  οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, δικαιωμάτων, ποιότητας ζωής και  άλλα προβλήματα που απασχολούν και θα απασχολούν τους δημότες.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος δημοτών και υποψηφίων συμβούλων.dibate1
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment