Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας σε πρόγραμμα Erasmus+ KA2 "Today’s Teenagers – Tomorrow’s Αdults"



Την εβδομάδα από 8/4/2019 έως και 12/4/2019, αντιπροσωπεία τριών καθηγητών αποτελούμενη από τους: κ. Καραθάνου Μαγδαληνή, κ.Μήκα Ευαγγελία και κ. Χριστιανίδη Σταύρο και τεσσάρων μαθητών: Αγγελίδου Ευγενία, Καρασμάνη Μαριαλένα, Τσοπάνογλου Σοφία, Χατζηπαντελιάδη Ιωάννη του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ», συμμετείχαν σε δραστηριότητα Μάθησης – Διδασκαλίας - Κατάρτισης στο Campobasso της Ιταλίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA2 "Today'sTeenagers - Tomorrow's Adults".

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές συμμετείχαν σε κοινές δράσεις με μαθητές και καθηγητές από την Ιταλία, την Πολωνία, την Ρουμανία και την Τουρκία σχετικές με την επιχειρηματικότητα και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε τοπικές επιχειρήσεις καθώς και σε ιστορικά μνημεία της περιοχής αυτής.

Το σχολείο μας δεσμεύεται για την ενίσχυση και την περαιτέρω διεύρυνση της συμμετοχής των μαθητών σε τέτοια προγράμματα, γιατί δίνουν στα παιδιά της τοπικής κοινωνίας μας τη δυνατότητα να γνωρίσουν τόσο μαθητές όσο και τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής άλλων χωρών της Ευρώπης, να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους στις ξένες γλώσσες και να αξιοποιήσουν καλύτερα τις δυνατότητες και τα προνόμιά τους, ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.