Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

10 + 1 ερωτήσεις προς υποψηφίους Περιφερειάρχες – Δημάρχους για τη λίμνη Βεγορίτιδα


Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας θέλοντας να συμβάλλει στον δημοκρατικό διάλογο του προεκλογικού αγώνα που διανύουμε καταθέτει 10 +1 ερωτήσεις τις οποίες θα θέσει υπόψιν σε όλους τους υποψηφίους περιφερειάρχες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας όλων των παρατάξεων του δημοκρατικού τόξου και των υποψηφίων δημάρχων των Δήμων Έδεσσας και Αμυνταίου. Στις ερωτήσεις αυτές ζητάμε να μάθουμε εμείς και το εκλογικό σώμα τι γνωρίζουν για τα προβλήματα της Βεγορίτιδας, ποιες είναι οι θέσεις τους και ποια είναι τα προγράμματά τους. 
Τα ερωτήματα αυτά θα αποσταλούν μέσω e-mail στους υποψηφίους και οι απαντήσεις τους θα δημοσιευθούν από εμάς. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της εικόνας του εκλογικού σώματος για τη στάση, τις θέσεις και τα προγράμματα όλων των υποψηφίων. Πιστεύουμε πως έτσι ο ψηφοφόρος θα προσέλθει ενημερωμένος για να ασκήσει υπεύθυνα το ύψιστο δημοκρατικό του δικαίωμα, αυτό της ψήφου του.
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι να μας κοινοποιήσουν  τα e-mail επικοινωνίας στο spvegoritidas@gmail.com , ώστε να τους αποστείλουμε τις ερωτήσεις.
Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας κάνει έκκληση σε όλους τους υποψηφίους να πάρουν μέρος και να απαντήσουν στις 10+1 ερωτήσεις του Συλλόγου. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. η Λίμνη πρέπει να προστατευτεί με δυναμικές κινήσεις.Όχι με διπλωματία.
    Η Λίμνη πρέπει να προστατευτεί με τη συμμετοχή του κόσμου που αγαπάει τον τόπο του.Όχι με κινήσεις συμφέροντος και πονηριές παλιών εποχών.
    Η προστασία της Λίμνης έχει γίνει διεθνές Θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού μας είπε ο πρόεδρος στην Εδεσσαϊκη ποιες είναι οι προτάσεις του για την Βεγορίτιδα και συνάμα φαντάζομαι πως ειναι και προτάσεις του συνδιασμού που ειναι υποψήφιος. Τι παραπάνω θέλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.