Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιχορήγηση ύψους 128.000 ευρώ του Δήμου Κιλκίς για έργα συντήρησης του νοσοκομείου της πόλης


Με το ποσό των 128.000 ευρώ επιχορηγεί ο δήμος Κιλκίς το νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα συντήρησης και αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων των εξωτερικών του ιατρείων.

«Με την απόφαση αυτή εφαρμόζεται σε τοπικό επίπεδο η προβλεπόμενη στο άρθρο 88 του νόμου 4368/16 "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις" δυνατότητα χρηματοδότησης κατασκευών έργων συντήρησης σε νοσοκομεία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ανάλογες κινήσεις συμβάλλουν στη γενικότερη προσπάθεια της διοίκησης και της πολιτικής ηγεσίας για αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δημόσιας Περίθαλψης, καταδεικνύοντας παράλληλα για άλλη μια φορά την αγάπη της τοπικής κοινωνίας για το ιστορικό νοσοκομείο της πόλης , όπως και τη στενή συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη διοίκηση του Νοσοκομείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσικομείου Κιλκίς Θεόδωρος Ρεβενάκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΊΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.