Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Έστειλαν πρόστιμο σε 12χρονο μαθητή για... παράνομη στάθμευση


Τη "λυπητερή" έστειλαν οι Αρχές σε 12χρονο μαθητή από τον Βόλο, για υποτιθέμενη παράνομη στάθμευση που υποτίθεται ότι έκανε πριν από πέντε χρόνια - δηλαδή σε ηλικία 7 ετών- στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», τα αδέρφια του 12χρονου σάστισαν όταν παρέλαβαν από τα ΕΛΤΑ την προσωπική ειδοποίηση για να πάρουν έναν φάκελο με παραλήπτη τον ανήλικο αδερφό τους. Μόλις διάβασαν το ειδοποιητήριο πίστεψαν ότι πρόκειται για φάρσα. Βλέποντας πως πρόκειται για επίσημο ατομικό ειδοποιητήριο συνειδητοποίησαν ότι πράγματι ένα τέτοιο έγγραφο είχε φύγει από επίσημη υπηρεσία με παραλήπτη ένα ανήλικο παιδί.

Το ειδοποιητήριο είχε αποστολέα τον δήμο Θεσσαλονίκης. Η υποτιθέμενη παράβαση έγινε πριν από πέντε χρόνια στη συμπρωτεύουσα.Ο ανήλικος μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει ελάχιστα εκτός Βόλου και κυρίως δεν έχει οδηγήσει ποτέ του. Ο αδερφός του προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media όπου δημοσιοποίησε την ιστορία.

Τα αδέρφια του 12χρονου επικοινώνησαν με τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη για να εξηγήσουν την γκάφα. Οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας είπαν πως πρόκειται για μπέρδεμα και θα γίνει διαγραφή ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και εμφανίζεται 12χρονος ως υπόχρεος για παράβαση που ουδέποτε έκανε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ένα πολύ παλιό ρητό λέει σε αυτή την ζωή από δύο πράγματα δεν γλυτώνεις από βουλγαρική σφαίρα και από ελληνική πένα αν ποτέ ξεμπερδέψει ας μας το πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.