Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παλαίμαχοι Αλμωπού – Βιστονίδας Ξάνθης 2-2 (φιλικό)



Οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν αρκετα χρόνια πίσω στο φιλικό αγώνα που έγινε στο στάδιο Αριδαίας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν παλαιότερα τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας και των αντιστοίχων της Βιστονίδας Ξάνθης, στα πλαίσια της εκδρομής που πραγματοποιούν οι τελευταίοι στα Λουτρά Πόζαρ. Οι βετεράνοι με τις περίτεχνες ενέργειές τους απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η τέχνη είναι το μεράκι για το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν. Για την ιστορία οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Σκόρερς:
Στο 33΄ο Κανωτίδης με σουτ έξω από την περιοχή το 1-0
Στο 56΄ο Ευθυμίου με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε σε 1-1
Στο 76΄ο σαμαράς με διαγώνιο δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1
Στο 84΄ο Τσιρίλογλου με πέναλτι ισοφάρισε πάλι σε 2-2

Άριστη η διαιτησία από τους Γ. Μιχαηλίδη (Θ. Μιχαηλίδης- Δ. Μιχαηλίδου) τους οποίους οι διοργανωτές  ευχαρίστησαν για την αφιλοκερδή διαιτησία τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παλαίμαχοι Αλμωπού (Τσαμαρδός): Παντελίδης, Κώνστας, Σιώπκας, Σαμαράς, Αβραάμ, Τουμανίδης, Κορεκτσίδης, Παπαδόπουλος Ν., Τσολερίδης , Κανωτίδης, Κοβάτσης
Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος Χ., Τσιμτσηρίδης, Τσεχιλίδη Τσεχιλίδης, Χωλόπουλος, Παπαπέτρου, Χατζηλαμπρινός

Παλαίμαχοι Βιστονίδας Ξάνθης (Κανδυλίδης): Καραμανάβης κ., Γκορόγιας, Ευθυμίου, Μελισσόπουλος, Τσαγκαλίδης, Κουτρουβέλης, Χαϊτίδης, Τσιονάρας, Καραμανάβης Τ., Τσιρίκογλου, Καφετζόπουλος
Αναπληρωματικοί: Παραστατίδης, Σταυρίδης, Μπακιρτζής, Καραπάνος, Δαμασκινίδης, Σουπιάδης 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.