Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλήρωση βιβλίων μέσω της πρωτοβουλίας «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΣΚΥ- ΔΡΑση για το βιβλίο 2019» που στοχεύει στην προαγωγή του βιβλίου και της φιλοαναγνωσίας και την οποία υλοποιεί ο Δήμος Σκύδρας μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.) προσκαλούνται και φέτος οι συμπολίτες μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, να συμμετάσχουν σ΄αυτήν με τον εξής τρόπο: καθένας μπορεί πάνω σ΄ένα λευκό χαρτί διαστάσεων 10Χ10 εκ, περίπου, αφού σημειώσει τα στοιχεία του, στη συνέχεια να γράψει τον τίτλο ενός ποιήματος ή διηγήματος ή μυθιστορήματος που έχει γράψει ή θα επιθυμούσε να γράψει ο ίδιος.

Το χαρτί αυτό μπορεί να ζητηθεί, να συνταχθεί και να κατατεθεί την ίδια στιγμή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ή στο Δημαρχείο Σκύδρας, αποτελεί δε αυτόματα συμμετοχή – λαχνό που θα διεκδικήσει, κατόπιν δημόσιας κλήρωσης, ένα βιβλίο απ΄αυτά που θα συλλεχθούν για το σκοπό αυτό μέσω δωρεάς.

Η κατάθεση των συμμετοχών αρχίζει από την Τετάρτη 10 Απριλίου κι ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

Η κλήρωση, με παράλληλες εκδηλώσεις, όπως είναι η βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς περιφερειακού – πανελλήνιου επιπέδου, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας. Για την ακριβή ημερομηνία κι ώρα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Για την κατάθεση των συμμετοχών ή της προσφοράς βιβλίων από συμπολίτες μας ή φορείς και για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδια είναι τα στελέχη: στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Ελένη Παπαδοπούλου τηλ. 2381351960 και στο Δημαρχείο, ο Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ. 2381351802.

Και φυσικά θα τονιστεί για μια ακόμη φορά ότι ένα βιβλίο είναι πάντα μια καλή επιλογή δώρου με κάθε αφορμή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…