Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκλειστικό: Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ζητούν οι γονείς της 21χρονης Γιαννιτσιώτισσας φοιτήτριας


Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, ζητούν με επιστολή τους οι γονείς της 21χρονης Γιαννιτσιώτισσας Γαλήνης Κοεμτζή, που βρήκε τραγικό θάνατο τον Νοέμβρη του 2016 στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ στην Θεσσαλονίκη, μετά την πτώση της από τον 9ο όροφο του κτιρίου των εστιών.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας στην επιστολή τους αναφέρονται στο ιστορικό της υπόθεσης και εκφράζουν ακόμη μία φορά την θέση τους ότι το παιδί τους δεν αυτοκτόνησε και ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Να σημειωθεί ότι από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση έτσι ώστε να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρήκε θάνατο η Γαλήνη, έχουν έρθει στο φως πολλά νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς ζητούν συνάντηση αλλά και την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου, γιατί η κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διαρκεί 15 μήνες και μέχρι σήμερα, παρά τα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στους γονείς της φοιτήτριας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.