Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2 χρυσά μετάλλια για τον "Ατρόμητο" Γιαννιτσών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος


Επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Σ."ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ" Γιαννιτσών ;πο το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος όπου διεξήχθη στις 6-7 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο άνω Λιοσίων. Ο Αλμπάνης Κωνσταντίνος και η Αλμπάνη Αντωνία κατάφεραν σημαντική πρόκριση και την ένταξη τους στο εθνικό κλιμάκιο όπου θα εκπροσωπήσουν την εθνική Ελλάδος στο πανευρωπαϊκό Παγκρατίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.Ο Αλμπάνης Κωνσταντίνος διακριθεί στην 1η θέση στην κατηγορία εφήβων -55 κιλά και η Αλμπάνη Αντωνία 1η θέση στην κατηγορία Νέων γυναικών -52 κιλά . 

Ο Αλμπάνης Κωνσταντίνος αξίζει να σημειωθεί ότι προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου στην Ρωσία τον περασμένο Οκτώβριο και παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο.Ο προπονητής του συλλόγου Αλμπάνης Απόστολος δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση τους και ελπίζει για νέες διακρίσεις στο πανευρωπαϊκό του Βουκουρεστίου τον Οκτώβριο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.