Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας σε επίπεδο Νομού που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019. Στους αγώνες συμμετείχαν εκατό περίπου μαθητές σχεδόν από όλα τα Λύκεια του Νομού. 

Όλοι οι μαθητές εκπροσωπώντας το σχολείο τους, χωρισμένοι σε ομάδες των 5 ατόμων με ιδιαίτερη δεινότητα λόγου επιχειρηματολόγησαν άλλοτε από τη θέση του λόγου και άλλοτε από τη θέση του αντιλόγου πάνω στα ακόλουθα θέματα. « Ο σύγχρονος, σκληρά ανταγωνιστικός κόσμος μπορεί να ζήσει ανθρωπιστικά» και « Οι πλούσιες χώρες του βορά πρέπει να πληρώσουν τα χρέη των χωρών του νότου.» 

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η 1η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας αποτελούμενη από τους μαθητές : 
Σαπουρίδου Σουλτάνα, Βενέτη Αναστασία-Αντωνίνα, Βύρο Ευάγγελο, Αυγουστόπουλο Λάμπρο και Σταφυλίδη Ιωάννη ενώ η 2η ομάδα του σχολείου αποτελούμενη από την Προδρομίδου Κορνηλία, Νικηφόρου Ανδρόνικο, Κιοσέ Κωνσταντίνο, Τοπαλίδη Νεκτάριο και Ροβιθάκη Μαρία κατέλαβε την 3η θέση.
Η νικήτρια ομάδα των αγώνων μαζί με τη δεύτερη νικήτρια ομάδα από το Λύκειο Σκύδρας εκπροσώπησαν το Ν. Πέλλας στους Περιφερειακούς Αγώνες που έγιναν στη Βέροια μεταξύ των νικητριών ομάδων των νομών Ημαθίας, Πέλλας Πιερίας την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019. 

Στους αγώνες αυτούς μετά από πολύ ενδιαφέρουσες λογομαχίες η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας κατετάγη τρίτη (3η). Οι δύο ομάδες Το μεράκι τους για τον ορθό λόγο δεν τους απέτρεψε από το να θυσιάσουν το απόγευμα της Κυριακής μήνες ολόκληρους για την προετοιμασία τους μαζί με τους καθηγητές τους κ. Κλείτσα Δημήτριο, κ. Κουτσουρά Γεωργία και κ. Ψάλτου Φωτεινή. 
Για όλους αυτούς τους λόγους η σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τους καθηγητές τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στους επόμενους στόχους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.