Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας στο 35o Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών



Πραγματοποιήθηκε από 17 έως 21 Απριλίου στην Πάργα Πρέβεζας το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION],όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Ελληνικού Τμήματος και των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας, ξένων εθνικών Τμημάτων [Κύπρου, Γερμανίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας,Αλβανίας κ.α], επίσημοι προσκεκλημένοι, μέλη και φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,με τις οικογένειές τους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου,που διεξήχθη σε κλίμα φιλίας, αγάπης και αλληλεγγύης, αναπτύχθηκαν θέματα που απασχολούν την Ένωσή μας,σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και οι δράσεις που αναπτύχθηκαν ή πρόκειται να λάβουν χώρα κατά το προσεχές διάστημα. Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας εκπροσώπησε ο πρόεδρος αυτής,Αστυνόμος Β’ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κώστας, ο οποίος αφού ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις πρόσφατες δράσεις της Τ.Δ. Πέλλας, υπέβαλλε πρόταση ανάληψης διοργάνωσης Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας, παρουσιάζοντας στους συνέδρους τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιοχής μας, όπως τη λουτρόπολη Λουτρακίου, την Έδεσσα, τον ορεινό όγκο του Βόρρα [ Βεγορίτιδα-Χιονοδρομικό Κέντρο] , την αρχαία Πέλλα με το Αρχαιολογικό μουσείο αυτής, κ.α. , αποφασίζοντας ομόφωνα οι σύνεδροι την ανάθεση Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης στην Τοπική Διοίκηση Πέλλας, για το έτος 2021, στο Λουτράκι Αλμωπίας.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας,

Ως Πρόεδρος και εκπρόσωπος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, σας μεταφέρω την αγάπη και τις ευχές του Δ.Σ. , των μελών και των φίλων της Τοπικής μας. Συγχαρητήρια στην Τοπική Διοίκηση Πρέβεζας, για την άψογη διοργάνωση του εφετινού Πανελληνίου Συνεδρίου. Ευχόμαστε καλή δύναμη στους διοργανωτές , ευχάριστη διαμονή στους συμμετέχοντες, με φώτιση και δημιουργικές ιδέες, που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της λειτουργίας και την πρόοδο της ένωσης μας, προς το συμφέρον των μελών και εν γένει του Έλληνα αστυνομικού.

Όπως ήδη αναγγείλαμε στην Φιλική της Ναυπάκτου, εμείς που απαρτίζουμε το Δ.Σ της Τ.Δ. Πέλλας, , αναλαμβάνοντας πριν 3 περίπου χρόνια τα ινία της Τοπικής μας, επανακινήσαμε ουσιαστικά αυτήν από τη στασιμότητα, με ποικίλες δράσεις, πολιτιστικές, ενημερωτικές, ,αθλητικές, ψυχαγωγικές κ.α. Κατορθώσαμε να διευρύνουμε τον αριθμό των μελών μας με νέες εγγραφές. Δώσαμε βροντερό παρών στα δρώμενα των Συλλόγων της Πέλλας, κάνοντας γνωστή την Ένωσή μας στην τοπική κοινωνία, εισπράττοντας τα εύσημα από αρχές και απλούς πολίτες , με τακτικές αναφορές μάλιστα για εμάς στον Τύπο. Το σημαντικό ήταν ότι στην προσπάθειά μας αυτή είχαμε με ενθουσιασμό δίπλα μας τα μέλη της τοπικής μας, συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις μας,οι ίδιοι και τα μέλη των οικογενειών τους. .Επίσης είχαμε την αμέριστη στήριξη της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, συνεργαζόμενοι συνεχώς κατά τις κοινές προσπάθειές μας για την στήριξη των αστυνομικών μας ,βοηθώντας στην ανάδειξη του έργου της Αστυνομίας .Στο τέλος της θητείας μας θέσαμε έναν ακόμη στόχο: την πραγματοποίηση Φιλικής Συνάντησης στη Πέλλα, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια, αναλογικά με την τότε δραστηριότητα της Τοπικής μας ,θα φάνταζε ουτοπία. Θέλαμε έτσι η δυναμική της Τοπικής μας να συνεχισθεί , αφήνοντας παρακαταθήκη στην επόμενο ΔΣ , είτε είμαστε εμείς είτε άλλοι συνάδελφοι, για να συνεχισθούν οι δράσεις και να καθιερώσουμε την Τοπική μας ανάμεσα στις πλέον δραστήριες.

Θέτουμε λοιπόν σήμερα ,κατά το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο, επίσημη υποψηφιότητα ανάληψης της Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης, ώστε πραγματοποιηθεί το έτος 2021 στην Πέλλα και συγκεκριμένα στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας.

Στην Πέλλα λοιπόν της αγαπημένης και πολύπαθης Μακεδονίας μας, στο βορειότερο τμήμα του Νομού , στη Λουτρόπολη Λουτρακίου , στους πρόποδες του Βόρρα-Καϊμακτσαλάν, σε έναν πανέμορφο τόπο ,που διαθέτει ανάλογη ξενοδοχειακή και τουριστική υποδομή ως ιαματικός τουριστικός προορισμός, αισιοδοξούμε ότι θα πραγματοποιηθεί η Φιλική συνάντηση για το έτος 2021, όπου τα μέλη και οι φίλοι της ένωσής μας θα γνωρίσουν και τα ομορφότερα μέρη της περιοχής μας :

- την Έδεσσα με τους φημισμένους καταρράκτες,
- την ιστορική περιοχή της αρχαίας Πέλλας, με το νέο και εντυπωσιακό μουσείο, που φιλοξενεί σημαντικότατα εκθέματα, που αναδεικνύουν και πιστοποιούν την ιστορία της Μακεδονίας μας,
- με φόντο τον ορεινό όγκο του όρους Βόρρας .
Σας ευχαριστώ !

Στο τέλος των εργασιών οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα προσεχή Συνέδρια και Φιλικές Συναντήσεις, ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα και στέλνοντας ευχές προς όλα μέλη και τους φίλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.-

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της φιλίας]

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Η  Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.