Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκαινιάστηκε η 4η Ανθοέκθεση Σκύδρας από τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου (βίντεο)


Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στην πλατεία Σαφραπόλεως, η 4η Ανθοέκθεση Σκύδρας, που φιλοδοξεί να εντυπωσιάσει και φέτος τους επισκέπτες της. 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, τον χαιρετισμό της Δημάρχου, το κόψιμο της κορδέλας και με την παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών, ξεκίνησε και επίσημα η 4η Ανθοέκθεση Σκύδρας. 

Πριν τα εγκαίνια η Φιλαρμονική του Δήμου ψυχαγώγησε τον κόσμο. Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου μεταξύ άλλων τόνισε «Η Ανθοέκθεση Σκύδρας είναι πλέον ένας δημοφιλής και εντυπωσιακός θεσμός που έχει συνδεθεί δημιουργικά με το δήμο μας». Ανέφερε ότι η πλατεία Σαφραπόλεως πρόκειται να διαμορφωθεί με ένα μεγάλο έργο της ανάπλασης αρχικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ. 

Ακολούθησε η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων και αμέσως μετά παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια. Η Ανθοέκθεση άνοιξε τη φιλόξενη αγκαλιά της στον κόσμο που περιηγήθηκε, ενημερώθηκε και προμηθεύτηκε φυτά, λουλούδια, γλάστρες, βιβλία κηπουρικής και ανθοκομίας. 
  
Η Ανθοέκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου, ενώ θα υπάρχουν και πολύπλευρες εκδηλώσεις και δράσεις.

Δείτε εικόνες από τα εγκαίνια μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
anthoeski



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.