Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το κέντρο φιλοξενίας Διαβατών όπου έχουν κατασκηνώσει περίπου 500 πρόσφυγες


Σε σκηνές -και ανάβοντας φωτιές για να ζεσταθούν- διανυκτέρευσαν περίπου 500 πρόσφυγες, ανάμεσά τους και οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίοι κατασκήνωσαν έξω από το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών. Χθες το απόγευμα, οπότε και άρχισαν να συρρέουν στην περιοχή, ανταποκρινόμενοι σε ένα διαδικτυακό κάλεσμα, δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα να γίνει μία προσαγωγή, να συλληφθεί ένας 37χρονος Ιρακινός για αντίσταση και απόπειρα σωματική βλάβης και ένας αστυνομικός να τραυματισθεί.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει κλείσει περιμετρικά την περιοχή, καθώς οι πρόσφυγες έχουν δηλώσει ότι πρόθεσή τους είναι να μεταβούν στα σύνορα. Όπως ανέφεραν πάντως χθες, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, «δυστυχώς κάποιοι από τους αιτούντες άσυλο που φιλοξενούνται σε δομές στη Βόρεια Ελλάδα, παρασύρθηκαν από την παραπληροφόρηση που κυκλοφορούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσω κοινωνικών δικτύων παρά τις προειδοποιήσεις από τις διοικήσεις των δομών». Οι ίδιες πηγές κάλεσαν τους επωφελούμενους «που ακολούθησαν το ανεύθυνο κάλεσμα για πορεία προς τα σύνορα να επιστρέψουν στις δομές φιλοξενίας και σε καμία περίπτωση να μην ξεφεύγουν από τα όρια της νομιμότητας».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Να πάνε όλοι αυτοί που τους ήθελαν και να τους πάρουν στα σπίτια τους και όχι μόνο φιλανθρωποι στα κανάλια μάζευαν πράγματα να τους πάνε και τέτοια τωρα που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλουν σπίτι,σε νοικιασμένα σπίτια μενουν,να φύγουν θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ο τσιπρας δεν τους αφήνει να φύγουν και τους αγαπάει τόσο πολύ όλοι του σύριζα να τους πάρουν στα σπίτια τους

      Διαγραφή
    2. ΜΕ την ανάρτηση Εσύ πληρώνεσαι?

      Διαγραφή
    3. Ναι, Ο,20 ευρώ το σχόλιο σε μετοχές της novartis

      Διαγραφή
    4. Για την novartis χαζούλη δεν βρέθηκε ουτε υπάρχει τίποτα μεμπτό.
      Για το φιλαράκι σας τον πετσίτη και τις διαδρομές του απο Βενεζουέλα ,Ελλάδα όπως και τις πτήσεις του πρωθυπουργικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στην Ελλάδα θα βγουν πολλά και αληθινά

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.