Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός 53χρονος κατά τη διάρκεια «σαϊτοπόλεμου» στην Καλαμάτα


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το έθιμο του σαϊτοπολέμου στην Καλαμάτα την Κυριακή του Πάσχα. 
Σαΐτα που ξέφυγε προς το πλήθος, χτύπησ εστο κεφάλι έναν 53χρονο εικονολήπτη, ο οποίος κάλυπτε την εκδήλωση.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Αγγελική Ζέρβα, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ, όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας είχε ήδη καταλήξει από το πολύ σοβαρό τραύμα που έφερε στο κρανίο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 9.00 και 9.15 το βράδυ στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια του πασχαλινού εθίμου του σαϊτοπόλεμου, παρουσία πολλών θεατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος χτυπήθηκε από σαΐτα την στιγμή που βιντεοσκοπούσε (στο 19ο λεπτό του βίντεο το τραγικό στιγμιότυπο) για τοπικό μέσο ενημέρωσης την αναβίωση του εθίμου και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.