Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Aργυρός" ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών


Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 διεξήχθη ο ημιτελικός (3η αγωνιστική) του Διασυλλογικού Κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2019 στα Γιαννιτσά. Ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών αγωνίστηκε ενάντια στο Σ.Ο.Κατερίνης και κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου με σκορ 1,5 – 2,5, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό (4η αγωνιστική), που διεξήχθη την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.
Στον τελικό του κυπέλλου ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών αγωνίστηκε ενάντια στη Λ.Π.Φλώρινας Σε ένα δύσκολο και αμφίρροπο σκακιστικό αγώνα, που έληξε με σκορ 2,5 – 1,5, ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών αναδείχθηκε δεύτερος στην τελική κατάταξη του Διασυλλογικού Κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Οι αθλητές, που συμμετείχαν ήταν Άνθιμος Σουγκάκης, Βίκτωρ Στέφαν, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Δημήτριος Γκουδέρης και Γρηγόριος Ισλάκογλου. 
Οι σκακιστές συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ιωάννη Χατζηαβραμίδη.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου, που έφεραν το αργυρό στον Όμιλο Σκακιστών Γιαννιτσών!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.