Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας

Την Τρίτη 2 Απριλίου και ώρα 12:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εξώδικος συμβιβασμός μεταξύ της κ.Μπουγούδη Παρασκευής και του Δ.Πέλλας
2. Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού, τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δ.Πέλλας» Α.Μ.26/2018, Πρ/μού: 422.449,40€ με Φ.Π.Α.
3. Έγκριση ή μη πρακτικού ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων Δ.Πέλλας» Α.Μ.31/2018, Πρ/μού:2.003.000,00€
4. Έγκριση ή μη πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια/παροχή υπηρεσιών: «οργάνωση της ιστορικής και πολιτιστικής πληροφορίας και διάχυσής τους στον δημόσιο αστικό χώρο», Α.Μ.12/2018, Πρ/μού: 40.000,00€ με Φ.Π.Α.
5. Παράταση ισχύος της οικονομικής προσφοράς του υποέργου: «Κατασκευή ΕΕΛ Δημοτικής Ενότητας Κύρρου» (Α.Μ.6/2013, Πρ/μού:3.181.306,97€ με ΦΠΑ)
6. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού αναψυκτηρίου στην τοποθεσία Πλατανότοπος Γιαννιτσών
7. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου στο προαύλειο του Δημοτικού Κατ/τος Κρ.Βρύσης για εγκατάσταση ηλεκτρονικού πίνακα 
8. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση των αριθ. 247 και 248 αγροτεμαχίων Τ.Κ. Δυτικού Δ.Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…