Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης χορεύει ποντιακά στα Γιαννιτσά (βίντεο)


Πόντιος είναι ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Γεννήθηκε το 1970 στην Τραπεζούντα. Και σύντομα θα αναλάβει καθήκοντα, αν φυσικά αποτραπεί η προσπάθεια του Ταγίπ Ερντογάν να ανατρέψει το αποτέλεσμα στα δικαστήρια... Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Εκρέμ Ιμάμογλου μιλά και ποντιακά και διατηρεί σχέσεις με τους Πόντιους στα Γιαννιτσά. Στις 10 Μαΐου του 2016 ο Εκρέμ Ιμάμογλου ανάρτησε βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, στο οποίο τον βλέπουμε να χορεύει ποντιακά σε γλέντι στα Γιαννιτσά. 
Το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Εκρέμ Ιμάμογλου:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Άρα είναι Έλληνας, αφού πας πόντιος Έλληνας... Όπως κάθε Μακεδόνας είναι Έλληνας. Να του το πείτε την άλλη φορά που θα έρθει Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα είναι Τούρκος από την Τραπεζούντα..κα κ γνωρίζει τα έθιμα και τους χορούς του τόπου του.. Μερικοί κανοκά τεράστια λαθη λογικής του τύπου το μπουζούκι είναι όργανο κι ο αστυφύλακας είναι οργανό, άρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι. Οι Πόντιοι της Μακεδονίας είναι Έλληνες και Μακεδόνες γιατι ζουν τώρα στη γεωγραφική Μακεδονία, κι όποιος κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα όλοι που ζουν στην γεωγραφική Μακεδονία είναι Μακεδόνες!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό είπε ο παραπάνω άσχετα αν ήθελε να πει κάτι άλλο! Τελικά ο πόντιος Τούρκος δήμαρχος της Πόλης θα λύσει και το Μακεδονικό!

      Διαγραφή
  3. Είναι Πόντιος κάποιος που έχει στις αναρτήσεις του την εικόνα του Κεμάλ και εγκαινιάζει όπως κατάλαβα κάποιο έργο στις 19 Μαΐου (ημέρα μνήμης του Ατατούρκ και γιορτή νεολαίας και αθλητισμού -ανάρτησή στη σελίδα του στο FB-);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτησε τον! Και αν σου ότι είναι, τραβά του το αυτί, η μπες και πάρε την Πόλη... Άρε μασταγκαργκα που χρειάζονται μερικοί..

      Διαγραφή
  4. Το γεγονος οτι εχει σχεσεις με Γιαννιτσιωτες ασχολιαστο;Τα ιδια και με την Κοτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια η Ντιλεκ μια ο Εκρεμ τι γινεται ωρε;Ααααα ξεχαστηκα συγγνωμη αυτοι ειναι Ελληνες μη γινει και θεμα σιγα αλλωστε ποντιοι τα κανουν αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι ντοπιοι ειναι ευρωπαιοι, οι πρόσφυγες ειναι ανατολικής καταγωγής.Ουδεμία αμφιβολία.Οι φατσες μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.