Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποψήφια συμβάλει στην καθαριότητα του Δήμου Αλμωπίας



Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μελίτα Χισκάκη με το συνδυασμό "Εδώ Ζούμε" μας απέστειλε το παρακάτω κείμενο και φωτογραφικό υλικό το οποίο και δημοσιεύουμε:

Ένας από τους λόγους που απέφευγα να κατέβω στις δημοτικές εκλογές, ήταν όλη αυτή η "τυποποιημένη" προεκλογική διαδικασία. Φυλλάδια, χειραψίες, μεγάλα λόγια για το καλό του Δήμου και ειδικά της πόλης ή του χωριού που μένεις. Και τελικά τι μένει; Επί της ουσίας τίποτα, πέρα από κάποια επιπλέον σκουπίδια και κάποιες επιπλέον αντιπάθειες. 

Αποφάσισα λοιπόν, τα λιγοστά χρήματα που διαθέτω γι αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, να τα διαθέσω σε κάτι που θα κάνει την πόλη λίγο πιο όμορφη, λίγο πιο νοικοκυρεμένη. Και να πού πήγαν τα λεφτά των διαφημιστικών φυλλαδίων: στον καθαρισμό από μπάζα και χόρτα τμήματος του περιβόλου του ΦΟΑ και στο κλείσιμο κάποιων λακκουβών στην ίδια περιοχή. 

Για αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι εκεί κοντά είναι το σπίτι μου, ένα έχω να πω: ο μεγαλύτερος δρόμος αρχίζει με ένα βήμα. Και το βήμα αυτό δεν περιορίζεται σε όμορφες λέξεις.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment