Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τους υποψηφίους Περιφ. Συμβούλους από την ΠΕ Πέλλας παρουσίασε ο Χρ. Γιαννούλης στην Έδεσσα (βίντεο)


Τις βασικές αρχές και τους οκτώ υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της ΠΕ Πέλλας, του συνδυασμού «Στην Κεντρική Μακεδονία ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.   

Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ότι αναγνωρίζει γενναιότητα στους υποψηφίους συμβούλους της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά», γιατί θα βγούνε μπροστά σε μια μάχη που θα διεκδικήσουν ψήφο, σταυρό και ελπίδα. "Είμαι ευγνώμων γιατί θα μεταδώσουν πράγματα απέναντι σε μια ενορχηστρωμένη κατάσταση, μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία ψέματος, λοιδορίας, παραπληροφόρησης, διαστροφής, ακόμα και στοχευμένης συσκότισης", σημείωσε.

Έκανε λόγο για δυνατούς χαρακτήρες που ρίχνονται σε μία πολύ δύσκολη μάχη, ιστορική και αναγκαία, που δίνεται και ατομικά και συλλογικά, υπογραμμίζοντας: «Τους αναγνωρίζω γενναιότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα. Τους ευγνωμονώ και τους ευχαριστώ για την απόφασή τους να κοιτάξουμε όλοι μπροστά για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Να κοιτάξουμε μπροστά για να δικαιώσουμε τον αγώνα και τις θυσίες μιας ολόκληρης παράταξης αυτός ο τόπος να γίνει καλύτερος».

Ξεδιπλώνοντας το όραμα της παράταξης του για την διοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Γιαννούλης αναφέρθηκε σε «μια Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που υπερβαίνει τα όρια της τυπικής διαχείρισης και επαναπροσδιορίζει τον κοινωνικό και αναπτυξιακό της ρόλο, ως αυτόνομου και αποκεντρωμένου θεσμού δημοκρατίας».

Οι υποψήφιοι στην Π.Ε. Πέλλας

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Π.Ε. Πέλλας, με τον συνδυασμό «Στην Κεντρική Μακεδονία ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Χρήστο Γιαννούλη, είναι οι εξής: 

Γκαβανίδου Χρυσή, Διοικητική υπάλληλος, ΤΕΙ Θεσσαλονίκη
Κυριακού Βαγγέλης, Οικονομολόγος, Ειδικός Τουρισμού
Κωστοπούλου Κατερίνα, Δασκάλα Χορού
Παπαδόπουλος Γεώργιος, Πυροσβέστης
Σεμερτζίδου Άννα, Εκπαιδευτικός 
Σγορούδης Γεώργιος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Σταυρίδης Γιώργος, Ελεύθερος Επαγγελματίας 
Τσιτερίδης Αναστάσιος (Νάσος), Έμπορος. 

Στην παρουσίαση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης, ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρος Γάγκλιου και πολίτες από την περιοχή.
gianoul
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment