Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών/τριών» (φωτο)



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών/τριών» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας από τη Δευτέρα 15 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019. Μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία της Δ.Δ.Ε. Πέλλας παρουσίασαν επιλεγμένες εικαστικές δημιουργίες τους ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.

Την έκθεση επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί κλάδου Καλλιτεχνικών κ. Ευθυμία Βαμβακά και κ. Θεοδώρα Μαουσίδου. Την ημέρα των εγκαινίων της Έκθεσης την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο εκπαιδευτικός κλάδου Μουσικής κ. Παναγιώτης Σάρμας.

Η Δ.Δ.Ε. Πέλλας ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τους εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη αρωγή τους και φυσικά τους μαθητές και τις μαθήτριες που με τις δημιουργίες τους μας ταξίδεψαν.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.