Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο "Μπακαλόγατος" στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών



Με άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου επέστρεψαν οι Κα.συ.θε και με την πολυαγαπημένη ελληνική κωμωδία" της κακομοίρας", άκρως ανανεωμένη, να ξαναζωντανεύει επί σκηνής το Σάββατο 6 Απριλίου στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών.

Ο αξέχαστος "Ζήκος ", ο "κυρ Μανώλης", η "κυρά Δέσποινα" ήταν μόνο μερικά από τα πρόσωπα που συντέλεσαν στο να χαρακτηριστεί η βραδιά άκρως επιτυχημένη! Ο Γιάννης Κετίκογλου κατάφερε να διασκεύασει και να σκηνοθετήσει μοναδικά, μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες που μας άφησε κληρονομιά ο ελληνικός κινηματογράφος, κάνοντας τους πάντες να παραλυρούν από τα γέλια. Απίστευτες ερμηνείες, ταλαντούχοι ηθοποιοί, διαχρονικές αλλά και νέες ατάκες, αυτοσχεδιασμοί και πολύ κέφι ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν σε μια αξέχαστη βραδιά. Τα εντυπωσιακά σκηνικά δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα ενώ τα κοστούμια και το μακιγιάζ  έδωσαν σάρκα και οστά σε μια λαμπρή, περασμένη εποχή. Και φυσικά η προσέλευση του κόσμου ήταν εκπληκτικά μεγάλη και εν τέλει άκρως δικαιολογημένη με το κοινό να προσφέρει το γέλιο και το χειροκρότημά του αδιάκοπα.

Η παράσταση θα συνεχιστεί και την Κυριακή 7 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων που θα προκύψουν από τις παραστάσεις θα διατεθούν στον σύλλογο καρκινοπαθών Γιαννιτσών για την αγορά της τρίτης καρέκλας χημειοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Στόχος του Συλλόγου είναι να καταφέρουν να αγοράσουν άλλες τρεις.

Επιμέλεια: Αρετάκη Κυριακή

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.