Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με άστατο καιρό η Πρωτομαγιά


Kατά τόπους άστατο καιρό περιμένουμε την Πρωτομαγιά, κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων τοπικού χαρακτήρα τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 8 έως 23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 20, στην κεντρική Ελλάδα από 8 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πρόσκαιρα με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ αλλά από τις απογευματινές ώρες σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, δίνοντας τοπικούς όμβρους, ενώ υπάρχει και μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.