Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΓΕΛ Αριδαίας στην Τενερίφη Ισπανίας (φωτο)

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο «Safe N.E.T.S.S.: Neuroeducation-Emotional Empowerment Training on Soft Skills» και αριθμό σύμβασης: 2018-1-EL01-KA101-047232, στο οποίο συμμετέχει το Γενικό Λύκειο Αριδαίας, μετακινήθηκαν για επιμόρφωση οι καθηγήτριες Θύμνιου Αναστασία και Περμεκερλή Μαρία. Η επιμόρφωση έλαβε χώρα στην Τενερίφη της Ισπανίας, φορέας της επιμόρφωσης ήταν η εταιρεία IFOM και διήρκησε από τις 10 έως και τις 16 Μαρτίου 2019 (συνολικά 35 ώρες), κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκαν θεωρητικές εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια γύρω από το πεδίο της επικοινωνίας, λεκτικής και μη, της σωστής ηγετικής -διοικητικής στρατηγικής, της διαχείρισης συγκρούσεων, των δεξιοτήτων παρουσίασης και δημόσιας ομιλίας αλλά και της σωστής διαχείρισης του χρόνου.

Στη συνέχεια, από 18 έως και 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε δεύτερη επιμόρφωση από τον ίδιο πάροχο, πάλι στην Τενερίφη, στην οποία συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Ευταξιάδου Ελένη και Παπανικολάου Κωνσταντίνα, και η οποία αφορούσε στα θέματα της διαχείρισης του άγχους και των κρίσεων. Η επιμόρφωση περιελάμβανε θεωρητικές εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια.

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις διάχυσης των αποτελεσμάτων των σεμιναρίων σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν άμεσα. 
ispg
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…