Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα «ίσα» μετά από ακόμα ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η σειρά μεταξύ Ίκαρων Γιαννιτσών και ΦΟΑ (βίντεο)


Δεν τα κατάφερε ο ΦΟΑ στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στους Ίκαρους Γιαννιτσών και ηττήθηκε με 60-58, με τη σειρά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις να βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία και τα πάντα να κρίνονται στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει στην Αριδαία στις 4 Μαϊου, για το ποιος θα περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε από την αρχή μεγάλο ενδιαφέρον με το πρώτο δεκάλεπτο να έχει πολύ καλές άμυνες και τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 15-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη των παικτών του ΦΟΑ και κατάφεραν να πάρουν στη λήξη του ημιχρόνου μια διαφορά ασφαλείας (39-22).

Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι οι παίκτες του Σπόντη κατάφεραν να φτάσουν τη διαφορά στους είκοσι πόντους (42-22) οι παίκτες του ΦΟΑ ανέβασαν απόδοση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, δείχνοντας διάθεση να μην παρατήσουν το παιχνίδι. Η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε το σκορ στο 53-42 για τους γηπεδούχους.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε τρομερό ενδιαφέρον, αφού όσο περνούσε η ώρα τόσο μειωνόταν η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να επιστρέφουν δυναμικά στη διεκδίκηση της νίκης. Η ομάδα της Αριδαίας ροκάνισε τη διαφορά στους δύο και είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, αν όχι να ισοφαρίσει να πάρει και το προβάδισμα, ωστόσο στην τελευταία και μεγαλύτερη ο Μακρόπουλος έχασε κάτω από το καλάθι την ευκαιρία να ισοφαρίσει στη λήξη του αγώνα, μια φάση όμως που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα γιατί θεωρούν πως έγινε καθαρό φάουλ (άρα δύο βολές), με τον διαιτητή της αναμέτρησης Χρυσάφη να μη σφυρίζει, παρότι είχε τη φάση μπροστά του. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 60-58, οι Ίκαροι Γιαννιτσών κατάφεραν να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και τα πάντα θα κριθούν το επόμενο Σάββατο (4/5) στην Αριδαία στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι με τον νικητή να περνάει στους τελικούς.

Πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους έκαναν οι Ελευθεριάδης (13π.) και Βουζίνας (11π./2 τρίπ.), ενώ από πλευράς ΦΟΑ ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Μακρόπουλος (23π./2 τρίπ.). Πολύ κακή εμφάνιση από τον δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης Χρυσάφη Στ., που έχασε πολλές φάσεις κυρίως στα τελευταία δευτερόλεπτα, με σημαντικότερη την τελευταία που καθόρισε και τον νικητή στην αναμέτρηση.

Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο:

Πολλά παράπονα για τον προπονητή Σπόντη (των Ίκαρων Γιαννιτσών) είχαν οι άνθρωποι του ΦΟΑ, που χρησιμοποίησε βαρύ χαρακτηρισμό προς αυτούς, με αφορμή τη διαμαρτυρία τους στη λήξη του αγώνα προς τους διαιτητές της αναμέτρησης.
Τα δεκάλεπτα: 15-11, 39-22, 53-42, 60-58
Διαιτητές: Χατζημπαλίδης - Χρυσάφης Στ.

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπόντης): Βουζίνας 11(2), Μαυρόπουλος 8(2), Πολυχρονίδης 5(1), Ουστάλλι, Ελευθεριάδης 13, Μπογδάνης 4, Καρυπίδης, Στόγιος, Χαραλαμπίδης 9, Υφαντίδης 10(2).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίλογλου, Πέτκος 5(1), Τοπαλίδης 8, Υποδηματόπουλος, Μπεγλόπουλος 3(1), Παπαβραάμ 3, Αβραμίδης, Κληντσάρης 6, Μακρόπουλος 23(2), Στρέπκος 10, Ζέρζης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.