Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημιουργία Παραρτήματος του "Εν Σώματι Υγιεί" στα Γιαννιτσά


Από το Σωματείο μας ανακοινώνεται η δημιουργία τμήματος Boccia στη γειτονική πολη των Γιαννιτσών Ν. Πέλλας, ώστε να μπορούν να προπονούνται οι 2 νέοι αθλητές μας, κάτοικοι Γιαννιτσών, Μάζνας Γιώργος και Βρόντζος Βαγγέλης, αλλά και ο Δεμίρης Χρήστος που κατοικεί στη Γουμένισσα του Ν. Κιλκίς. Προπονήτρια και Υπεύθυνη του Τμήματος Boccia, είναι η κ. Αλεξάνδρου Κλαίρη, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, ειδικευμένη στα ΑμεΑ. 

Σκοπός της δημιουργίας παραρτήματος στη γειτονική πόλη, είναι να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στα Γιαννιτσά (και σε όλο το Νομό Πέλλας) όσον αφορά τον αγωνιστικό - παραολυμπιακό- αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρία, αφού δεν υπάρχει αντίστοιχο αθλητικό σωματείο.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν πριν 2 βδομάδες και γίνονται στο χώρο του Συλλόγου Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας "Η Στράντζα" (Στράντζης 7, Γιαννιτσά), Δευτέρα και Τετάρτη 18.00-19.00. Όσοι νέοι και νέες από την πόλη των Γιαννιτσών, με οποιουδήποτε είδους αναπηρία, θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον παραολυμπιακό αθλητισμό, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο μας 6976591081 ή στο email r4rehab@yahoo.com

To Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Συλλόγου Στραντζαλιωτών "Η Στράντζα" και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Μουταφτσή Αντώνιο, για την παραχώρηση του χώρου του συλλόγυ για τις προπονήσεις των αθλητών μας, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2019.

“Εν Σώματι Υγιεί”
Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού
Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού
Μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (α.α. 91)
Αθλητικό Σωματείο Αναγνωρισμένο από τη Γ.Γ.Α. (α.μ. ΧΓ98)
Web: www.r4rehab.blogspot.gr
Μail: r4rehab@yahoo.com
Tηλ:  6976591081
‘Εδρα: Ζαχ. Παπαντωνίου 30, Βέροια

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.