Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Η ανέγερση νέου σύγχρονου Διδακτηρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών είναι μια αναγκαιότητα που θα γίνει πράξη


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία βρίσκεται στην Τουρκία λόγω των υποχρεώσεων της ως μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, οι εργασίες της οποίας διεξάγονται από τις 12 έως τις 14 Απριλίου στην Αττάλεια, απέστειλε χαιρετισμό στην ετήσια εκδήλωση "Συναυλία Μουσικών Συνόλων" του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, με την οποία δήλωσε ότι, παρά τα προσκόμματα που θέτουν κάποιοι, θα συνεχίσει απερίσπαστη τον αγώνα της για την ανέγερση νέου σύγχρονου Διδακτηρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών δίνοντας ένα τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση των λυόμενων "πάνελ της ντροπής".

Το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού της έχει ως εξής:

«Φίλες και φίλοι 
Λυπάμαι που οι υποχρεώσεις μου ως μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, οι εργασίες της οποίας διεξάγονται σήμερα στην Τουρκία, μου στερούν τη δυνατότητα να παραστώ στην εκδήλωσή σας και να  παρακολουθήσω από κοντά τα αποτελέσματα του κόπου και των προσπαθειών μιας ολόκληρης χρονιάς των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Αναγνωρίζοντας το ρόλο και την ειδική εκπαιδευτική αξία των Μουσικών Σχολείων στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα,  καθώς και την σημαντική συμβολή του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στην προαγωγή της μουσικής παιδείας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Νομού Πέλλας, θέλω να επαναβεβαιώσω ότι, παρά τα προσκόμματα που θέτουν κάποιοι, θα συνεχίσω απερίσπαστη τον αγώνα μου για την ανέγερση νέου σύγχρονου διδακτηρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, δίνοντας ένα τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση των λυόμενων "πάνελ της ντροπής", σε αγαστή συνεργασία με τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών, μέχρι την τελική δικαίωση.
Η ανέγερση του νέου Διδακτηρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών είναι μια αναγκαιότητα που θα γίνει πράξη.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας, καλή πρόοδο στις σπουδές σας και αίσιο τέλος στον αγώνα όλων μας».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΤZAKPH EIΣAI 16 XPONIA BOYΛEYTHΣ KAI TO MOYΣIKO ΛYKEIO EINAI ΣE ΛYOMENA 22 XPONIA
    ΠOΣO ΠAPAΠANΩ ΘA ΔOYΛEΨEIΣ ΠOION;
    MONH ΣOY ΛEΣ ΓIA THN ΠPOΣΩΠIKH ΣOY EΠITYXIA TOΣΩN XPONΩN!!!
    AΛHΘEIA 16 XPONAKIA EINAI AYTA, ENA ΠPAΓMATAKI ΓIA THN ΠEΛΛA AΦHNEIΣ ΠIΣΩ TΩPA ΠOY ΦEYΓEIΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ;
      ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.